Slovenija
Oglas

Prinašamo blagovne znamke, ki kraljujejo na šolskih hodnikih

Ljubljana, 17. 09. 2024 00.15 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za vrnitev v šolske klopi je potreben nakup novega pribora, knjig in zvezkov ter novih kosov oblačil. Ko gre za superge in nahrbtnike, sta udobje in vzdržljivost na prvem mestu. Spodaj je seznam blagovnih znamk, ki ponujajo funkcionalne možnosti, ki jih imajo vaši šolarji radi.

CCC Obutev d.o.o.

Velikokrat je težko najti popolno mešanico udobja in učinkovitosti, ki hkrati oddaja tudi sodobni look po okusu vašega šolarja. Najvarneje si je ogledati kultne blagovne znamke, ki iz leta v leto postavljajo trende, hkrati pa na prvem mestu zagotavljajo kakovost. Dobra novica je, da je CCC zbral prav take znamke v najnovejši kolekciji Back to School. V bogati ponudbi bo vsakdo našel nekaj zase. Cene se začenjajo že pri 13,99 €, celotno kolekcijo pa najdete v trgovinah CCC in v spletni trgovini. Da bi vam olajšali izbiro, spodaj navajamo seznam blagovnih znamk, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili!

Za tiste, ki so nenehno v gibanju

CCC Obutev d.o.o.

Reebok je ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk med mladimi, zahvaljujoč kombinaciji vrhunskega udobja in sodobnega dizajna. V tej sezoni ponuja superge z ježki v klasični rožnati in črni barvi, ustvarjene za kombiniranje z enim od nahrbtnikov z množico prekatov za priročen začetek dneva.

Če želite izstopati

CCC Obutev d.o.o.

Champion že leta postavlja trende in ponuja izdelke, s katerimi boste izstopali iz množice. Pustolovce bodo v novi ponudbi navdušile črne superge z modrimi in oranžnimi detajli, ki bodo pritegnile radovedne poglede.

Nezgrešljiva klasika

CCC Obutev d.o.o.

Ena izmed blagovnih znamk, ki je vedno v trendu, je zagotovo Adidas, ki ima v novi ponudbi bele superge s črnimi črtami. Ta brezčasni model lahko dodatno osvežite z nahrbtniki v rožnati, vijolični in črni barvi, v katere lahko pospravite vse, kar potrebujete ta dan.

CCC Obutev d.o.o.

Prepoznavna črno-bela estetika blagovne znamke Vans je varna možnost za vsakogar, ki neguje streetwear stil s poudarkom na udobju. Preproste superge dopolnite z nahrbtniki zanimivih vzorcev!

CCC Obutev d.o.o.

Kappa

 poudarja funkcionalnost in preprostost z nezamenljivimi supergami v rožnati in črni barvi.


Naročnik oglasne vsebine je CCC Obutev d.o.o.