Nogomet

Imajo ga: West Ham je sprejel rekordno ponudbo Arsenala za Declana Rica

London, 28. 06. 2023 20.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bitka, ki je trajala dolgo, je končana. Aktualni angleški podprvak Arsenal je s svojo ponudbo prepričal West Ham in "premagal" Manchester City, ki je odstopil od bitke za kapetana West Hama Declana Rica.

Novinar časnika The Athletic David Ornstein poroča, da je West Ham sprejel ponudbo Arsenala v višini 100 milijonov funtov s petimi milijoni v potencialnih dodatkih (skupaj okoli 121 milijonov evrov). Nogometaš naj bi si ves čas pogajanj želel prestopiti v Arsenal in s svojo mlado družino ostati v Londonu. 

Podrobnosti njegove pogodbe naj bi tudi že bile dogovorjene in ostanejo zgolj še podrobnosti plačilne strukture nakazil. S tem prestopom bo Declan Rice postal najdražji britanski nogometaš vseh časov, saj bo skupni znesek prestopa presegel 100 milijonov funtov (117 milijonov evrov), ki jih je Manchester City nakazal Aston Villi v zamenjavo za Jacka Grealisha.

Declan Rice
Declan Rice FOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.