Nogomet

Bayern poslal ponudbo za Kana, a jo je Tottenham gladko zavrnil

London, 27. 06. 2023 15.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni poletni prestopni rok je v polnem razmahu in čeprav se je zgodilo že nekaj velikih prestopov, na prestope največjih razsežnosti še čakamo. Za enega izmed takšnih bi bržkone lahko poskrbel angleški napadalec Harry Kane, ki ga pogodba s Tottenhamom veže le še eno sezono.

Harry Kane velja za enega najboljših napadalcev na svetu in hkrati verjetno za najboljšega nogometaša na svetu, ki še ni osvojil lovorike. Dolgoletnega člana angleškega prvoligaša Tottenhama zato predvsem otoški mediji že dalj časa povezujejo s prestopom v katerega izmed večjih klubov, kjer bi imel veliko večje možnosti, da se okiti vsaj s kakšno lovoriko. 

Harry Kane
Harry Kane FOTO: AP

Kapetan angleške reprezentance  je bil v preteklosti že večkrat blizu prestopa v Manchester City, ki pa je lani naposled opustil lov za angleškim napadalcem in raje kupil visokoraslega Norvežana Erlinga Haalanda. A to še ne pomeni, da je 29-letni napadalec ostal brez snubcev. Čeprav naj bi se sprva zanj ogrela predvsem Manchester United in Real Madrid, je prvo uradno ponudbo zanj na naslov Tottenhama poslal Bayern München.

Serijski nemški prvak je po poročanju angleškega novinarja Davida Ornsteina Tottenhamu ponudil 70 milijonov evrov in morebitne dodatke. Vsota za enega najboljših napadalcev sicer ni visoka, a je ob tem pomembno omeniti, da Kanu pogodba s Tottenhamom poteče s koncem prihodnje sezone, kar bi lahko pomenilo, da bo severni del Londona zapustil brez odškodnine.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tottenham je Bayernovo ponudbo zavrnil, a saga o prestopu napadalca še zdaleč ni končana.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dolar Kramp
27. 06. 2023 20.29
Za laufat je dobr. Pa gužvo delat.
RUBEŽ
27. 06. 2023 20.14
+2
Po moje Bayern tipa teren. Šel bo do 100M, več pa ne. Čeprav rabi napadalca. Bo padel rekord Bayerna.
borjac
27. 06. 2023 20.39
+1
Če bo izpadel Bayern v igri za Kana, se bo mogoče obrnil na Vlahoviča, njega bo Juve za 80 milijonov sigurno prodal.
Malo_sutra
27. 06. 2023 17.33
+3
Tale je bil vedno smešen… ima denarja, ampak le po zaslugu tega ker se je rodil v angliju
borjac
27. 06. 2023 17.16
+6
Kane bi se moral zavedati , da mora tudi on povedati svojo odločitev, kajti to mu je poslednja šansa, v Tottenhamu ne bo nikoli nič osvojil, v Angleški reprezentanci pa do sedaj ni tudi nič osvojil, leta pa tečejo, in nič ne rečejo, Kane bo pač ostal pri Tottenhamu, ki do sedaj ni pokazal kakšnih ambicij, ČE JIH CONTE NI PREBUDIL, JIH NE BO PREBUDIL NIHČE, torej Kane bo ostal velik igralec, ki v svoji karieri ni osvojil nič, večna grenkoba, za katero pa bo kriv Kane sam, imel je ogromno možnosti, in za noben prestop ni imel hrabrosti, sedaj ima praktično že 30 let, in čas se mu izteka, škoda tako velikega igralca.
bohinj je zakon
27. 06. 2023 16.42
-1
Če ponudijo 500 komadov - pride. Vem.