Nogomet

Drzna argentinska nogometašica buri duhove s tatujem Cristiana Ronalda

, 27. 07. 2023 19.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Argentinska nogometašica Yamila Rodriguez je na trenutnem ženskem svetovnem prvenstvu v nogometu dvignila veliko prahu zaradi zelo posebnega tatuja na nogi.

V deželi, kjer je Lionel Messi po osvojitvi svetovnega prvenstva dosegel že skoraj božanski status, se je našla ljubiteljica nogometa, ki se je v velikem rivalstvu Argentinca in Portugalca Cristiana Ronalda postavila na "napačno stran". Tako vsaj menijo oboževalci legendarnega argentinskega nogometaša, ki so ji v zadnjem času poslali ogromno sporočil na to temo.

Zdaj jim je napadalka odgovorila. "Kdaj sem rekla, da sem proti Lionelu Messiju? Jaz se ne počutim slabo zaradi vas (navijačev), ampak zaradi groznih stvari, ki so izrečene brez zadržkov. Ne smem imeti idola ali igralca, ki mi je všeč? Messi je naš veliki reprezentančni kapetan. Če priznam, da me moj idol CR7 (Ronaldo) navdihuje, ne pomeni, da sovražim Messija," je 25-letna nogometašica, ki ima na nogi tudi tatu legendarnega argentinskega nogometaša Diega Maradone, zapisala na Instagramu.

Yamila Rodriguez
Yamila Rodriguez FOTO: AP

"V čem je težava? Ni nujno, da imamo vsi radi zgolj igralce iz naše države. Prosim vas, da to razumete in se zavedate, da je to nogomet. Dovolj. To me utruja in boli," je še zapisala. Argentina je na prvem srečanju na aktualnem svetovnem prvenstvu v skupini G izgubila 1:0 proti Italiji. Yamila Rodriguez je v igro vstopila z rezervne klopi.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

J.J.J.
28. 07. 2023 10.43
-3
Saj recimo tudi Kollerik ima Messijev tatu, le da ga ima med levo in desno nogo, ce me razumete....xa xa xa
HALAcR7
27. 07. 2023 21.38
-5
za nekater je še vedno upanja,pametna
SREBRNIBREG.
27. 07. 2023 19.18
+17
Ste prepričani, da je to nogometašinja?
yugo13
28. 07. 2023 09.33
+2