Slovenija

VIDEO: Pahor: Delovne brigade bom ohranil tudi, če bom predsednik ali aktivni državljan

Ljubljana, 24. 10. 2012 14.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Borut Pahor še naprej poudarja, da bomo "skupaj uspeli". Do želenega cilja nas bodo po njegovem mnenju pripeljale tudi delovne brigade, ki jih organizira s svojimi podporniki. Ali bo na brigadah sodeloval tudi, če zmaga na volitvah?

Predsedniški kandidat Borut Pahor je na svojem Facebook profilu znova poudaril, da bo idejo delovnih brigad, ki jih je skupaj s svojim volilnim štabom in somišljeniki obudil iz preteklosti, ohranil tudi, če "bo predsednik ali aktivni državljan".

"Uspeli bomo. Skupaj," ob tem poudarja Pahor.

Tako je Pahor opravljal prostovoljno delo v eni izmed knjigarn, danes pa je njegova misel dneva posvečena ruskemu pisatelju. Pahor sicer vsak dan objavi fotografijo svojega terenskega dela, ki ga je opravil med kampanjo, ob njej pa še pripiše "misel dneva".
Tako je Pahor opravljal prostovoljno delo v eni izmed knjigarn, danes pa je njegova misel dneva posvečena ruskemu pisatelju. Pahor sicer vsak dan objavi fotografijo svojega terenskega dela, ki ga je opravil med kampanjo, ob njej pa še pripiše "misel dneva". FOTO: Facebook

Pahorjeva zadnja delovna brigada je potekala v soboto v Celju, kjer je s podporniki in simpatizerji urejal okolico materinskega doma. "Mamicam v stiski je skupaj s približno 25 prostovoljci na sveže prebarval ograjo in klopi, pobelili so tudi pročelje doma, pokosili travo in uredili grmičke. Akcijo so izvedli skupaj z lokalno Državljansko listo, ki podpira Pahorjevo kandidaturo," so zapisali njegovi predstavniki. “Ne gre za to, da bi za seboj pustili urejeno okolico, gre predvsem za to, da ljudem pustimo občutek, da v času krize niso sami,” je solidarnostno pomoč pojasnil Pahor.

Utrinke s 5. delovne brigade si lahko pogledate v dodanem videu.

Tako je Pahor s podporniki urejal okolico materinskega doma v Celju.
Tako je Pahor s podporniki urejal okolico materinskega doma v Celju. FOTO: Facebook

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

olyca
26. 10. 2012 09.56
+4
Pahorju manjka odločnosti, drugače mi pa deluje kot poštenjakar, med izbranci je moj glas njegov.
batom@pinkponk.com
25. 10. 2012 09.12
+2
jaz bi tudi bil v tej knjigarni...
Mavri?ni Bojevnik
24. 10. 2012 12.51
+6
Pohvalno...le tako naprej!