Drugi športi

Tiselj: 'Igralci niso utrujeni!'

Celje, 14. 02. 2009 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško Tone Tiselj zavrača možnost utrujenosti igralcev. Bržkone je bolj kot fizična prisotna psihološka utrujenost.

Tone Tiselj
Tone Tiselj FOTO: Damjan Žibert

Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško se v novi tekmovalni sezoni pred pokrovitelji kluba težko pohvali z vrhunskimi rezultati. V državnem prvenstvu je ekipa 'utrpela' že štiri poraze, tudi v Evropi pa leska nekdanjih evropskih klubskih zmagovalcev ne vidi nihče. Tudi tribune dvorane Zlatorog v letošnji sezoni še niso bile nabito polne, vrste ljudi, ki so od ranega jutra čakali na vstopnico za tekmo lige prvakov, pa so le še misija nemogoče.


Velik doprinos temu daje ravno ekipa, ki z izjemo prvih 20 minut tekme s Chamberyjem letos še ni pokazala vrhunske predstave. Pri igralcih je zaradi naporne vadbe prisotna tudi utrujenost, vendar trener Tone Tiselj to zavrača: "O utrujenosti ni govora. Mislite, da igralci Rhein Neckarja, kljub napornemu tempu, pomislijo na utrujenost? To ne more biti vzrok.“ Če ne gre za fizično utrujenost, pa je pri igralcih zagotovo prisotna psihološka, saj bolj kot o igri ta trenutek večina ekipe razmišlja o zaostalih plačah in klubih, kjer bodo v prihodnje igrali, saj jim znižanje osebnih dohodkov ni po godu.


In tovrstne utrujenosti pri Rhein Neckarju zagotovo ne čutijo, saj imajo 10., 15. ali pa 20. v mesecu nakazano plačo. Ob številnih poškodbah, ki jih imajo pred nadaljevanjem lige prvakov v celjskem taboru (Miha Gorenšek – počena kost v stopalu, Aleksej Peskov – zlom gležnja in Renato Sulić – počena mišica), bi bil vsak nizek poraz proti bogatemu nasprotniku že velik uspeh.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sebach93
14. 02. 2009 20.35
Nekateri igralci niso ne vem kako kvalitetni, to je njihov problem.
arsenalfc.si
14. 02. 2009 12.34
"niso utrujeni" ... od česa pa naj bi bli? :==)))
IcH92
14. 02. 2009 12.22
tiselj je čist ok!!!!sm bi p verjela d nekatere igralce skrbi plača, sploh zde k je šrot!!!!
breivik
14. 02. 2009 11.30
ŠROT-TISELJ GO HOME!!!!!!!!!!!!
roberto1
14. 02. 2009 10.21
psihološka?????????????ko pa morajo glejat takega kretena!!!