Borilni športi

Fight of Nations [TM]: Že v prvi epizodi bo napeto

Zagreb, 26. 07. 2024 18.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V soboto se na VOYO začne edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, ki bo gledalcem ponudil popolno kombinacijo vrhunskih borb, razburljivih izzivov in čustvenih trenutkov iz zasebnega življenja osmih mladih borcev mešanih borilnih veščin. Borci se bodo v prvi epizodi začeli spoznavati, začela se bodo prva trenja, opraviti pa bodo tudi morali že prvi izziv.

Kaj se zgodi, ko osem mladih borcev mešanih borilnih veščin zapreš v hišo in jim vzameš telefone? Odgovor na to vprašanje bomo dobili že v prvi epizodi resničnostnega šova Fight of Nations [TM]: Pot do zmage. Za začetek edinstvenega borilnega resničnostnega šova se bosta predstavila tako trenerja obeh ekip Filip Pejić in Vaso Bakočević kot tudi vseh osem borcev. 

Ekipo Hrvaške sestavljajo Erik Pletikos, Fran Luka Đurić, Marko Ančić in Petar Mujkanović.

 Ekipo Srbije pa Boris Stanić, Stevan Đurđević, Vojo Katanović in Uroš Mitić.

Izvedeli bomo, zakaj so se fantje odločili za MMA, kdo je njihova največja podpora in kakšni so njihovi cilji. Predstavljen bo tudi način točkovanja, saj je na koncu koncev lahko zmagovalna le ena ekipa, končni zmagovalec, ki si bo poleg denarne nagrade deset tisoč evrov priboril tudi profesionalno pogodbo s hrvaško MMA-organizacijo FNC, pa je prav tako lahko le en mladi borec.

V prvi epizodi fantov še ne čakajo borbe, jih pa že čaka prvi izziv, od katerega bo odvisna usoda njihovega spanja ...

Fight of Nations: Pot do zmage

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.