Borilni športi

Na VOYO prihaja resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage

Zagreb, 22. 07. 2024 14.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ljubiteljice in ljubitelji mešanih borilnih veščin, za vas imamo dobro novico. Na VOYO prihaja edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, ki bo gledalcem ponudil popolno kombinacijo vrhunskih bojev, razburljivih izzivov in čustvenih trenutkov iz zasebnega življenja mladih borcev mešanih borilnih veščin.

Fight of Nations [TM]: Pot do zmage je nov resničnostni šov, kot ga še ni bilo in bo pokazal drugačno stran borcev, ki je gledalci še niso imeli priložnost videti. Kako je videti njihovo življenje zunaj kletke in dvorane, kakšne so njihove življenjske zgodbe, motivacija, sanje, čustveni odnosi z najbližjimi, kaj jih žene in kako se odzivajo na zmage in poraze? Resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage bo sledil poti osmih mladih borcev, bodočih upov mešanih borilnih veščin.

Fight of Nations™: Pot do zmage
Fight of Nations™: Pot do zmage FOTO: FNC

Dve ekipi, vsako s štirimi borci, bosta vodila in trenirala legendi regionalnega MMA-ja Filip 'Nitro' Pejić, ki bo bdel nad ekipo Hrvaške, ter Vaso 'Psiho' Bakočević, ki bo vodja ekipe Srbije. In medtem ko bo boljša ekipa osvojila izdatno denarno nagrado, bo le po en borec iz vsake ekipe šel do konca in iskal slavo na končnem preizkusu pripravljenosti: na borilnem spektaklu FNC 19, ki bo 7. septembra potekal v puljski areni. Zmagovalec finalne borbe si bo poleg slave priboril tudi pogodbo z najmočnejšo organizacijo MMA v regiji FNC.

FNC oziroma Fight Nation Championship je najmočnejša organizacija MMA v regiji.
FNC oziroma Fight Nation Championship je najmočnejša organizacija MMA v regiji. FOTO: Luka Kotnik

Poleg kletke si bo osmerica borcev delila tudi življenje, saj bodo spali pod isto streho in bodo morali s skupnimi močmi premagovati ovire, sodelovati v nepričakovanih in ne le športnih izzivih, temveč tudi v drugih. In ko se bodo spopadli s preizkušnjami in nalogami, s katerimi bodo zbirali točke za končno zmagoslavje, bodo ugotovili, da so udarci, ki jih tako stoično prejemajo v borbah, morda celo najlažji del, ki jih čaka.

Visoki vložki, zavist, strast, tekmovalni duh, medčloveški odnosi v izolaciji in veliko rivalstvo – vse to se bo prepletalo med izzivi, treningi in sobivanjem. Ali lahko borci po spopadu v kletki sploh živijo pod isto streho? Kaj jih je pripeljalo v Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, kaj jih žene skozi življenje, kakšne so njihove zgodbe, kaj jih bo združilo in zakaj so sploh sprejeli izziv, ki jim bo za vedno spremenil življenje?

Fight of Nations: Pot do zmage
Fight of Nations: Pot do zmage FOTO: VOYO

Že prvi dan jim bodo vzeli mobilne telefone, torej ne bodo mogli priti v stik z najbližjimi, ki so mnogim med njimi največja opora, zato se bodo morali hitro posvetiti svojim soborcem in tekmecem v hiši ter bojem in izzivom, ki jih čakajo.

"Izjemno smo ponosni na Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, ki ga organizira FNC, prvi tak projekt, ki bo spremenil MMA v tej regiji. Poleg spektakularnih borb, ki nam jih bosta borca namenila v kletki, bo oddaja prikazala tudi drugo plat športa, pa tudi tisto tretjo, človeško plat borcev, ki so bili med resničnostnim šovom ves čas skupaj, ki bo ljubitelje borilnih veščin še dodatno zanimala, a jih tudi približala tistim, ki bodo s tem resničnostnim šovom to še postali. Vrhunska oddaja prihaja ekskluzivno na platformo VOYO, po navdušenju, ki ga bo prineslo sedem epizod, pa nas čaka spektakularen finale, a hkrati tudi dvoboj, ki bi lahko zmago prevesil v korist ekipe Srbije ali Hrvaške, med trenerjema Filipom 'Nitro' Pejićem in Vasom 'Psycho' Bakočevićem na dogodku FNC 19. To bo revolucija za MMA v tej regiji in nekaj, česar ne želite zamuditi," je dejal Dražen Forgač, ustanovitelj in solastnik organizacije FNC.

Dražen Forgač - Forgy
Dražen Forgač - Forgy FOTO: Damjan Žibert

Kakšni izzivi čakajo tekmovalce, kako se bodo znašli pod vodstvom Pejića in Bakočevića, kako bo videti njuno sobivanje in kdo bo kos vsem oviram ter postal zmagovalec? Nov resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage na VOYO prihaja v soboto, 27. julija!

Fight of Nations: Pot do zmage
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

stiing
22. 07. 2024 21.16
+2
To bo zmes: big brotherja,kmetije,poroka na prvi pogled, zvezde plesejo pa še kej bi se najdl da se mal ljudje poneumljajo in primerjajo z varianto iq- 13 itd
oježeš
22. 07. 2024 21.05
+1
Tile šovi so samo za poneumljanje ljudi. Kaj koristnega tako ni od njih.
Kuku456
22. 07. 2024 20.36
+1
Sam nasilje..,
Mekenzi
22. 07. 2024 20.32
+1
Spet nasilje, in pretepi, za mladostnike. 😭😭😭😭🇸🇮