Šport

Bo Schalke izgubil zaradi Mileta Kitića?

Gelsenkirchen, 11. 12. 2007 11.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po veseljačenju na koncertu Mileta Kitića je Schalke suspendiral tri igralce pred ključno tekmo nogometne Lige prvakov.

Ivan Rakitić je suspendiran in ne bo igral na dvoboju Lige prvakov.
Ivan Rakitić je suspendiran in ne bo igral na dvoboju Lige prvakov. FOTO: Reuters

V nemškem nogometnem klubu FC Schalke 04 sta za škandal poskrbela zvezdnika moštva, Hrvat Ivan Rakitić in Srb Mladen Krstajić. Oba je trener suspendiral do nadaljnega, ker sta se po sobotni bundeligaški tekmi s Eintrachtom iz Franfurta zabavala na koncertu srbskega turbo folk zvezdnika Mileta Kitića v Duisburgu.

V discu "Clubu Intakt" se je omenjeni srbsko-hrvaški dvojec zabaval dolgo v noč in domov odšel šele po četrti uri zjutraj. Tam ju je okrog enih ponoči slikal tudi fotograf, v njuni družbi pa je bil tudi soigralec Jermaine Jones. Srbski reprezentant Krstajić je pil vodko, kadil in večkrat na odru tudi zapel z rojakom Kitićem. Hrvaški reprezentant Rakitić pa je tudi pogosto posegal po alkoholu.

Trener moštva Mirko Slomka je bil besen zaradi kršenja klubske discipline, še posebej, ker Schalke danes čaka pomembna tekma v Ligi prvakov. Samo zmaga Schalkeju omogoča preboj v nadaljevanje prestižne Lige prvakov. Direktor Andreas Müller je bil še konkretnejši: "Globoko sem razočaran in jezen. O kazni se bomo pogovorili po tekmi." V vsakem primeru bo trojica današnjo tekmo gledala le s klopi za rezerve.


  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

miki67
11. 12. 2007 17.27
Saj jih tudi ne boste imeli, tak da se ne bat, da bo treba kaj dat he,he...
thr0l@yahoo.com
11. 12. 2007 15.57
damn: jaz ne bi dal popolnoma nič, da bi imeli dva igralca v Schalkeju. Tako, da govori zase...
damn
11. 12. 2007 14.11
Kaj se pa ti greš rosomoh?! Slovenija je tud na balkanu. Pa ne komenteri več takih stvari k si bedn. Slovenci bi vse dali da imajo dva igralca v tako elitnem klubu.
rosomoh@email.si
11. 12. 2007 13.46
Ne glede na to kdo je pil vodko in skakal po odru,z balkanci so vedno problemi.Ne morem verjeti,da so menagerji nemških klubov tako nori,da jih kupujejo in ne ugotovijo,da spadajo v Turčijo.
deattack@email.si
11. 12. 2007 12.51
eheheh jst si nemorm kej da si ne nardim screenshota tega clanka :D res svaka cast .. ne v pozitivnem smislu usaj nasmejal ste me :D
K_ris
11. 12. 2007 12.29
Srbski reprezentant Krstajić je pil vodko, kadil in večkrat na odru tudi zapel z rojakom Kitićem. Hrvaški reprezentant Krstajić pa je tudi pogosto posegal po alkoholu. :))))