Slovenija
Oglas

Kam gremo? Na koncert, druženje z vplivneži, trajnostne delavnice ... v BTC City!

Ljubljana, 16. 10. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 10 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Trkaj, kapsulna garderoba z Rebecco Gliha in Nino Burazor, izmenjava igrač, pop-up trgovinice vplivnežev in še in še.

BTC

V BTC City Ljubljana se 18. in 19. oktobra 2024 vrača priljubljeni Festival nakupov in zabave, ki bo tudi tokrat postregel s pestrim dogajanjem na več lokacijah središča in posebnim, trajnostno obarvanim programom.

Vsi za okolje, okolje za vse

Osrednji del dogajanja bo pod sloganom Vsi za okolje, okolje za vse potekal 19. oktobra v Dvorani A. Na voljo bodo delavnice, na katerih boste lahko spoznali, kako z izbiro in predelavo oblačil prispevati k bolj zeleni prihodnosti. V okviru dogodka se bodo odvijale:

- delavnice kapsulne garderobe z Rebecco Gliha in Nino Burazor, kjer se boste naučili, kako sestaviti funkcionalno garderobo iz osnovnih kosov in kako minimalističen make-up poudari vašo naravno lepoto;

- šiviljska delavnica predelave oblačil, kjer boste pod vodstvom ustvarjalcev iz podjetja Knof lahko preizkusili enostavne šiviljske trike in predelovali odpadni tekstil;

- za najmlajše pa bodo organizirane Minicitydelavnice, na katerih bodo izdelovali origamije in sadili medovite rastline.

V prostoru dogajanja boste lahko obiskali tudi 2nd Hand trgovinici Knof in Timar, hkrati pa si med seboj izmenjali rabljena otroška oblačila in igrače.

Na Festival nakupov in zabave v Dvorano A lahko prinesete do 5 kosov otroških oblačil in igrač ter jih zamenjate za druge.
Na Festival nakupov in zabave v Dvorano A lahko prinesete do 5 kosov otroških oblačil in igrač ter jih zamenjate za druge. FOTO: Arhiv ponudnika

Urnik delavnic:

11:00 – Delavnica kapsulne garderobe z Rebecco Gliha

13:00 – Knof šiviljska delavnica predelave oblačil 

14:30 – Delavnica kapsulne garderobe z Rebecco Gliha in Nino Burazor

16:30 – Knof delavnica izdelave izdelkov iz kaše iz mletega in neuporabljenega tekstila 

18:00 – Delavnica kapsulne garderobe z Rebecco Gliha in Nino Burazor

10:00-19:00 – Minicity ustvarjalne delavnice za otroke ter izmenjava otroških oblačil in igrač

Zabavna in trajnostna doživetja po celem središču

Ne spreglejte niti drugih aktivnosti, ki bodo potekale v petek in soboto, 18. in 19. oktobra. Za energično festivalsko vzdušje bo v Baby Centru poskrbel Trkaj s koncertom, udeležite se lahko MERKUR-jeve šole mojstrstva, delavnice izrezovanja buč v Malih zakladih, gaming dogodka v Big Bangu, pripeljete kolo na brezplačen servis v Decathlonu ali kužka k profesionalnemu fotografu v Mr. Pet. V Emporiumu bo Lorella Flego na odprtju nove trgovine Marella, na poti do tja pa ne pozabite obiskati sejma Diši po domačem na Tržnici BTC City, kjer bo dišalo po slastnih domačih dobrotah. 

Otroci bodo lahko na FNZ-ju izrezovali buče, se udeležili Minicity delavnic, koncerta Trkaja, poslikav obraza in še mnogo več.
Otroci bodo lahko na FNZ-ju izrezovali buče, se udeležili Minicity delavnic, koncerta Trkaja, poslikav obraza in še mnogo več. FOTO: Arhiv ponudnika

V Dvorani A vam bo oba dneva na voljo atraktivna ponudba pop-up trgovin, kjer se bodo predstavili Karin Poravne z znamko Elinor, Vanesa Rola (Rola by Rola), Zala Zagoričnik in Domen Hofman (Dazzle) ter Adrijana Dimec (Méra).

Nagradna igra Skeniraj FNZ račun

Skenirajte račune s FNZ-ja in sodelujte v bogati nagradni igri.
Skenirajte račune s FNZ-ja in sodelujte v bogati nagradni igri. FOTO: Arhiv ponudnika

Medtem, ko boste na festivalu nakupovali, uživali v dobri hrani in se zabavali, ne pozabite shraniti računov ponudnikov, ki sprejemajo darilne kartice BTC City, in sodelovati v nagradni igri Skeniraj FNZ račun. V ponedeljek, 21. oktobra, bodo izžrebali srečne nagrajence, med katere bodo razdelili kar 5.000 € v darilnih karticah BTC City.

Vabljeni, da se pridružite Festivalu nakupov in zabave, ki bo s kreativnimi delavnicami, ekskluzivno ponudbo in bogatim spremljevalnim programom poskrbel za nepozabno izkušnjo!

 

Naročnik oglasa je BTC d.d.