Drugi športi

Igralska križanka iz tedna v teden bolj popolnjena

Celje, 26. 03. 2019 13.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, v sodelovanju s strokovnim štabom, sestavlja igralsko križanko za novo sezono. Brez dvoma bi lahko občasni slovenski reprezentant Patrik Leban predstavljal dodano vrednost moštva.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so z načrtovano zmago, sicer z izjemnimi napori, prišli do uvodne zmage v ligi za prvaka, vodstvo kluba pa je v nedeljo zavihalo rokave in v Zlatorog zvabilo občasnega reprezentanta Patrika Lebana. Organizatorja igre, ki bi lahko predstavljal dodano vrednost, glede na to, da je pred dnevi postalo jasno da Jake Malusa od prihodnje sezone naprej ne bo več v rumeno – modrem.

"Vsekakor si vsak športnik, oziroma rokometaš, želi enkrat zaigrati za tako velik klub, kot je Celje. Zaradi tega sem tega podpisa pogodbe neizmerno vesel in upam ter verjamem, da bomo v teh letih, ki jih bom preživel v Celju, vitrine oplemenitili tudi z lovorikami. Pripravljen sem na trdo delo, ki nas čaka in prepričan sem, da se bomo nato skupaj tudi veselili uspehov," je po sklenitvi dogovora za uradno spletno stran kluba povedal Leban, ki je v preteklosti selektorja Veselina Vujovića že prepričal z dobrimi predstavami. Sploh na kvalifikacijski tekmi s Portugalci v Kopru.

Pivovarji so z mislimi povsem osredotočeni na boj za prvaka.
Pivovarji so z mislimi povsem osredotočeni na boj za prvaka. FOTO: Damjan Žibert

Glede na dejstvo, da so minuli teden praktično vsak dan navijače razveseljevali z okrepitvami oz. podaljšanji pogodb, očitno tudi v ta teden na Opekarniški vstopajo na enak način. Po Lebanu so danes namreč razkrili, da se v rumeno – modri dres vrača otrok kluba Tobias Cvetko. Mladenič, ki so si ga v svojih vrstah želeli številni prvoligaši, a se je odločil za vrnitev domov. "Potrebujemo takšnega domačega igralca, ki vemo, da bo dal nekaj več, lahko zaigra tako na levem, kot tudi srednjem zunanjem," je vrnitev Cvetka v Zlatorog komentiral trener Tomaž Ocvirk.

Nenadić sporazumno prekinil sodelovanje s klubom
Konca letošnje sezone v Celju ne bo dočakal srbski reprezentant Draško Nenadić, ki se je z vodstvom kluba sporazumno razšel. Obrisi članskega moštva, ki bo naredilo vse za naslov prvaka in vnovično uvrstitev v Ligo prvakov, so znani, a v kratkem naj bi predstavili tudi največje okrepitve moštva. V klubu o imenih še ne želijo govoriti, dokler ni 'črno na belem', kdo in na katerih igralnih položajih bo okrepil moštvo, brez dvoma pa se bodo v klubu držali pravila 'kolikor imaš, lahko zapraviš'. V preteklosti jih je namreč alarmantno finančno stanje skoraj zagotovo stalo kakšnega vidnejšega rezultata na evropski ravni.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.