Nogomet

Zapravljivi Milan le remiziral s skromnim Udinesejem, Interju spodrsnilo v Genovi

Milano, 25. 02. 2022 20.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
J.B., STA
Komentarji
1

Nogometaši Milana so si v domačem prvenstvu privoščili drugi zaporedni "kiks". Po remiju s Salernitano so se brez zmagovalca razšli še z Udinesejem. Na San Siru je bilo 1:1. Zdrsa mestnih sosedov pa niso uspeli izkoristiti pri Interju, saj so Samir Handanović in soigralci brez zadetkov remizirali proti Genoi.

Statistika Milan – Udinese
Statistika Milan – Udinese FOTO: Sofascore.com

Milan je proti Videmčanom povedel v 30. minuti, ko je zadel Rafael Leao, Udinese pa je izid poravnal v 67. minuti, strelec je bil Iyenoma Udogie. Rdeče-črni imajo po 27 tekmah 57 točk, dve več od drugouvrščenega mestnega tekmeca Interja, a ima slednji tekmo v dobrem. 

Tokrat so Samir Handanović, ki je branil celo tekmo, in soigralci imeli priložnost, da se z zmago na gostovanju v Genovi prebijejo na vrh lestvice, a jim kljub veliki premoči v posesti žoge in številu strelov ni uspelo zatresti tekmečeve mreže.

Genoa-Inter
Genoa-Inter FOTO: Sofascore.com

V soboto bo Salernitana Vida Belca gostila Bologno, Empoli Lea Štulca in Petra Stojanovića bo gostil Juventus, Sassuolo pa Fiorentino. V nedeljo bo Torino gostil Cagliari, Verona Venezio Domna Črnigoja, Spezia Romo in Lazio tretjeuvrščeni Napoli. Krog bosta v ponedeljek končali Atalanta in Sampdoria.

Vse tekme ta konec tedna se začenjajo s petminutno zamudo, kar je "poziv k miru", so pojasnili pri italijanski nogometni zvezi in se tako odzvali na rusko vojaško invazijo na Ukrajino. "Gre za spoštovanje človeškega življenja in potrebo, da se najde diplomatska rešitev za krizo v Ukrajini", so zapisali pri zvezi, kjer sicer niso omenili ne besede vojna na Rusija, "a smo zaskrbljeni glede tega, kar se dogaja".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

25. februar, Serie A, izida: 

Milan – Udinese 1:1 (1:0)
Leao 29.; Udogie 66.

Genoa – Inter 0:0

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

User1953555
26. 02. 2022 08.31
10 tock 14 tekem ci credo!!!