Slovenija

Prijeli domnevnega piromana

Bohinj, 26. 08. 2006 11.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Bohinju so pri poskusu požiga prijeli 23-letnika, ki naj bi v zadnjem času podtaknil kar pet požarov.

Domnevni piroman naj bi v Bohinju podtaknil kar pet požarov
Domnevni piroman naj bi v Bohinju podtaknil kar pet požarov FOTO: POP TV


Policisti so v petek v poznih večernih urah prijeli 23-letnika iz Bohinja, osumljenega, da je v zadnjem času na območju Bohinja podtaknil več požarov. Aretirali so ga, potem ko naj bi požgal lesen objekt za spravilo sena v kraju Nemški rovt. Ker ga utemeljeno sumijo, da je pred tem izvršil že pet požigov lesenih objektov za spravilo sena na območju Bohinja, so ga pridržali, zoper njega pa bo bodo podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo.

Osumljenec v zadnjem času podtaknil že štiri požare na senikih in kozolcih, v četrtek zvečer pa je v kraju Mokri Log blizu Nomnja v občini Bohinj zagorela in tudi v celoti pogorela brunarica v velikosti 20 kvadratnih metrov. V njej je imel oškodovanec med drugim spravljeno kosilnico in nekaj drugega orodja, tako da materialna škoda znaša približno en milijon tolarjev.

V podtaknjenih požarih na senikih in kozolcih je v minulih dneh zgorelo predvsem seno in nekaj kmetijskega orodja.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

abbaabba
08. 06. 2011 00.59
piloter 27.04.2009, 09:23 0 POP - TV (informativno) Robert Kuhar dela za podjetje PAJK iz okolice KRANJA popolnoma brez DELOVNE POGODBE in popolnoma NA CRNO !!!!!!!!!!!!!!!!! Denar dobiva izplacan na roke v celoti , to ce ima z delodajalcem PAJK sklenjeno kaksno PODJEMNO POGODBO mi ni znano , predvidevam pa da se je z delodajalcem dogovoril da mu izplacuje na roke , da se mu upnik ne more usesti na osebni racun in izvede BLOKADO PLACE .trenutno mislim da zivi na Slovenski Javornik (Jesenice) . Podjetje PAJK iz okolice kranja je podizvajalec C.P.K. d.o.o. Robert pa trenutnovozi kamion z prikolico in se je fant pohvalil da mu delovni inspektor ne more nic , dejstvo pa je da ce nekdo DELA NA CRNO (in zasluzi vec kot 1000 eur , ter tega ne prijavi v odmero dohodnine)JE TO V POSMEH VSEM DAVKOPLAČEVALCEM !!! - ki pošteno PLAČUJEMO DAVKE !! widm da se bols zanimas za njegov zivlenje kukr pa svoje!!! MAS ZGLEDA SAM(A DOVOLJ PROBLEMOV PA SE NEUPAS RESEVT PRVO SVOJE POL SE PA Z DRUGIMI OBADAT!!! WIDM PA DA DOVOLJ WES O NJEMU,
piloter
27. 04. 2009 09.23
POP - TV (informativno) Robert Kuhar dela za podjetje PAJK iz okolice KRANJA popolnoma brez DELOVNE POGODBE in popolnoma NA CRNO !!!!!!!!!!!!!!!!! Denar dobiva izplacan na roke v celoti , to ce ima z delodajalcem PAJK sklenjeno kaksno PODJEMNO POGODBO mi ni znano , predvidevam pa da se je z delodajalcem dogovoril da mu izplacuje na roke , da se mu upnik ne more usesti na osebni racun in izvede BLOKADO PLACE .trenutno mislim da zivi na Slovenski Javornik (Jesenice) . Podjetje PAJK iz okolice kranja je podizvajalec C.P.K. d.o.o. Robert pa trenutnovozi kamion z prikolico in se je fant pohvalil da mu delovni inspektor ne more nic , dejstvo pa je da ce nekdo DELA NA CRNO (in zasluzi vec kot 1000 eur , ter tega ne prijavi v odmero dohodnine)JE TO V POSMEH VSEM DAVKOPLAČEVALCEM !!! - ki pošteno PLAČUJEMO DAVKE !!
piloter
27. 04. 2009 09.16
POP - TV (informativno) Robert Kuhar dela za podjetje PAJK iz okolice KRANJA popolnoma brez DELOVNE POGODBE in popolnoma NA CRNO !!!!!!!!!!!!!!!!! Denar dobiva izplacan na roke v celoti , to ce ima z delodajalcem PAJK sklenjeno kaksno PODJEMNO POGODBO mi ni znano , predvidevam pa da se je z delodajalcem dogovoril da mu izplacuje na roke , da se mu upnik ne more usesti na osebni racun in izvede BLOKADO PLACE .trenutno mislim da zivi na Slovenski Javornik (Jesenice) . Podjetje PAJK iz okolice kranja je podizvajalec C.P.K. d.o.o. Robert pa trenutno vozi kamion s prikolico , koliko pa od zasluzka napise v odmero dohodnine pa pojma nimam .
piloter
08. 03. 2009 11.18
POP - TV (informativno) Robert Kuhar dela za podjetje PAJK iz okolice KRANJA popolnoma brez DELOVNE POGODBE in popolnoma NA CRNO !!!!!!!!!!!!!!!!! Denar dobiva izplacan na roke v celoti , to ce ima z delodajalcem PAJK sklenjeno kaksno PODJEMNO POGODBO mi ni znano , predvidevam pa da se je z delodajalcem dogovoril da mu izplacuje na roke , da se mu upnik ne more usesti na osebni racun in izvede BLOKADO PLACE .trenutno mislim da zivi na Slovenski Javornik (Jesenice) . Podjetje PAJK iz okolice kranja je podizvajalec C.P.K. d.o.o. Robert pa trenutno dela na stroju tako imenovanemu DEMPER (mini kiper) na gradbiscu LJUBNO ...