Slovenija
Oglas

Čas se izteka – ne zamudi te akcije!

Ljubljana, 28. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Letos bodo poletne počitnice še lepše, saj vam podarjamo do 20 % popusta na vsak vaš nakup. Čas je, da se končno posvetite svoji koži in ji privoščite vrhunsko kremo za obraz, serum za rast trepalnic in prehransko dopolnilo, ki vsebuje kar 13 vitaminov v eni škatlici.

Combokin

Naša odlična ponudba (v kateri je tudi ekskluziven kar 20 % popust!) je v polnem teku, vendar počasi bomo morali s to akcijo zaključiti. 

Zato je zdaj pravi trenutek, da poskrbiš za svojo kožo, trepalnice in zdravje ter si zagotoviš vrhunske izdelke po neverjetno ugodnih cenah.

Za naročilo in pregled vseh popustov klikni na spletno stran TUKAJ in si ob pričetku poletnih počitnic privošči svoj najljubši izdelek. 

Danes bi rada s tabo podelila še nekaj zanimivih dejstev o naših TOP 3 izdelkih, ki jih morda še ne veš. 

Combokin

4D Hyaluron: 

- Hialuronska kislina pomaga zmanjšati videz drobnih linij in gub, kar pripomore k bolj mladostnemu in gladkemu videzu kože.

- Redna uporaba kreme 4D Hyaluron pomaga izboljšati elastičnost kože, zaradi česar je koža bolj čvrsta in napeta.

- Kljub svoji močni vlažilni formuli ima krema lahkotno teksturo, ki se hitro vpije v kožo in ne pušča mastnega občutka.

Combokin

Serum za rast trepalnic Eyelash

- Vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki spodbujajo naravno rast trepalnic, jih krepijo in podaljšujejo.

- Enostavna aplikacija s tanko krtačko omogoča natančen nanos seruma vzdolž linije trepalnic, nanos je podoben kot pri nanašanju eyelinerja.

- Prvi rezultati so vidni že po nekaj tednih redne uporabe, trepalnice pa postanejo gostejše, daljše in bolj polne.

Combokin

Prehransko dopolnilo Procollagen

- Sestavljen je iz esencialnih aminokislin, ki so gradniki kolagena, kar podpira naravno proizvodnjo kolagena v telesu.

- Redno uživanje Procollagena prispeva k bolj zdravi, čvrsti in elastični koži, ter močnejšim lasem in nohtom.

- Dopolnilo je obogateno z antioksidanti, ki ščitijo celice pred škodljivimi prostimi radikali in s tem upočasnjujejo proces staranja.

Vsak izdelek pa je v tokratni akciji tudi znižan, zato hitro klikni na spletno stran TUKAJ in si privošči svoj najljubši produkt po znižani ceni.

Brezskrben nakup

Vse izdelke Lux-Facor  lahko naročite popolnoma brez tveganja. Ker je znamka Lux-Factor tako zelo prepričana v učinkovitost svojih izdelkov, vsem svojim strankam ponuja kar 30-dnevno garancijo. Če se slučajno zgodi, da z izdelkom in rezultati ne bi bili zadovoljni, ga lahko popolnoma enostavno in brez dodatnih pojasnil v roku 30 dni od prejetja paketa vrnete, Lux-Factor pa vam povrne kupnino. 



Naročnik oglasne vsebine je Combokin.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8