Drugi športi

Zorman: 'Pogovarjam se s Celjani ...'

Celje/Ciudad Real, 24. 02. 2009 11.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško te dni sestankuje z igralci in sestavlja ekipo za novo tekmovalno sezono, želja pa je tudi vrnitev Uroša Zormana v Celje.

Je Uroš Zorman celjska prihodnost in David Špiler celjska preteklost?
Je Uroš Zorman celjska prihodnost in David Špiler celjska preteklost? FOTO: Damjan Žibert

Po dopadljivi predstavi, vendar bolečem porazu, proti Zagrebu je vodstvo celjskega rokometnega kluba nadaljevalo pogajanja z igralci in nižanjem pogodb za novo tekmovalno sezono. Neuradno z nekaterimi posamezniki na ponedeljkovem sestanku niso dosegli dogovora in bodo sledile predčasne prekinitve pogodb, kar pomeni, da bodo v prostorih dvorane Zlatorog v prihodnjih tednih in mesecih vse pogostejša druženja s pravniki.


Kljub temu pa finančna slika kluba očitno le ni tako slaba. Predstavniki Pivovarjev so namreč že stopili v kontakt z nekdanjim organizatorjem igre Celja Pivovarne Laško Urošem Zormanom, ki ni poceni igralec ... "Lahko potrdim, da me je vodstvo kluba kontaktiralo. Kaj več v tem trenutku težko rečem,“ je za 24ur.com povedal Ljubljančan, član španskega Ciudad Reala.


Zanj naj bi se zanimali tudi pri nemškem Rhein - Neckar Löwenu, vendar si organizator slovenske reprezentance želi vrnitev v Slovenijo. Devetindvajsetletnik naj bi bil po končani sezoni, kljub še dveletni veljavni pogodbi prost igralec, vprašanje pa je ali bodo pri Ciudad Realu še vztrajali z odškodnino 600 tisoč evrov. Vrnitev nekaterih slovenskih igralcev v Celje pa bi bila bržkone garancija za bolj polne tribune nekoč vselej pretesnega Zlatoroga. Očitno je uprava kluba spregledala in ugotovila, da je vrag odnesel šalo in je vrnitev nekaterih 'izgubljenih celjskih sinov', prava pot za povrnitev zaupanja navijačev ...

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Natalija Naty 1
19. 03. 2009 18.42
micibond strinjam se stabo...in ne potrebujeno tega prepotentnega zormanaaaa!!!!
micibond
27. 02. 2009 22.37
Pa kaj vam je,saj ne moremo bit kar naprej evropski prvaki! Če bi to tudi bilo,bi se itak spet najdli nekateri,ki jim spet ne bi kaj pasalo oz.bi jim bilo dolgcajt kar naprej Cele gledat. Pametovat je pa le fajn, predvsem za druge.
marija120
26. 02. 2009 16.34
CIMOS CIMOS kaj samo Celje kak im več sodniki ne pomagajo niso več prvi to pa bi tudi malo pogledali sojenje mlajših ekip pa bi videli te sodnike kako sodijo da ti gre na bruhanje
dolly040
26. 02. 2009 00.48
jaaaaa Zormana nazaj... pa z Furlanom bi lahka super tandem udarla... Harbok??? NUJNO POTREBEN ker to ka je pa zdej pr celjski zunanji vrsti... upam da še edo zdrži kako sezono al pa dve.... Pa PERIČA NAZAJ V GOL... pol pa smo že skor super... jst bi še kakega brumna nazaj dobila če res gajič gre... pa Natek... sam to so pa pol že pobožne želje da bi mel Harboka pa Natka na zunanji linji... uffffffff no kakorkoli že upam da res pride Zorman nazaj pa da Zlatorog poka po šivih spet....!!!
supreme@mail386.com
25. 02. 2009 21.27
kamasutra1@.......mislim da je od udarcev v glavo tvoje razmislanje mau bolano........Pa tist kickboks .......to sploh ni sport .......
celjankas
25. 02. 2009 18.38
mah dejmo no... odhajata špiler in gajič, mlada igralca, ker niso dosegl dogovora (predvidevamo, zaradi zmanjšanja plač)... pol mamo pa na enkrat dnar za izpetega Zormana? sramota!
SASSHO
25. 02. 2009 15.57
špiler in gajić 100% odhajata po tej sezoni...med željami celjanov pa so zorman,harbok in pa pajovič...samo za pajoviča je zelo malo možnosti..harbok pa pravi,da bi se rad vrnil v celje,..pa še v rhein-neckarju bo kmalu preveč zvezdnikov tako,da bi se moral zelo zelo potruditi,če bi želel igrat v prvi postavi...zorman pa se hoče pravtako vrniti domov...odšli pa naj bi še bedeković,režniček in kojić,zato ker jim poteče pogodba..potem pa razmišljajo še o prodaji peskova in sulića...moje želje...zorman,harbok(2 IZJEMNE okrepitve)..potem pa kupiti eno krilo,sedaj ko odhaja gajić...še enga dobrega golmana...jaz sem še vedno za legendo perića...škoda,ker so naši zamudili KJELLINGA,ki je pred kratkim odšel v neki manj znan klub..bi bil prava popestritev za našo zunanjo vrsto...
celan
25. 02. 2009 14.13
LP!! Pa dobro no, tiste komentarje od kamasutre in še nekaterih bom spregledu, ker ne sodijo sem, to je že bol ko ne politika.... Tole je tema o rokometu, zato je najbolje da se je držimo...:D Js se glede Zormana ne bi kej velik strinju, treba je delat na mladih, starejši igralci, nam bodo prinbesli spet 2 , mogoče3 dobre sezone, kaj pa potem??? spet enaka kriza kot je že sedaj.... Pa tud nevem kk bi se zorman kej obnašu, da ne bi preveč se šefa špilu... to ne vpliva dobr na ekipo.... Perič je definitivno prestar, šanso je treba dat rezarju in Čudiču!!! Harbok več kot dobrodošla okrepitev, pa še usaj en če ne kr dva desna zunanja pa je Celje spet konkurenčno!!!!! Ni treba nekih ovacij okoli tega kok smo slabi, že tudi z samo enim levim in enism desnim ( po pogojem da sta res kvalitetna) je celje spet konkurenčno u Evropi!!!! Moje mnenje....
JanZiska
25. 02. 2009 07.56
Terzič ima sicer nek potencial, ampak pomembna razlika med nadpovprečnim igralcem in povprečnežem je ta, da nadpovprečni zmore odigrati potezo več, doseči presežek v igri, povleči ekipo...takrat ko se rezultat lomi. Terzič tega ni bil sposoben nikoli, kakor tudi ne Kozli(nk)a, ob igrata daleč najbolje takrat, ko je tekma že izgubljena, ali pa je ekipa občutno boljša od nasprotnika.
edy-
25. 02. 2009 06.56
mislim da celje res rabi silne okrepitv, ne samo zormana..
Aco73
25. 02. 2009 00.09
pa nej še karabatiča pokličejo pa kavtičnika, narcisa itk... pa veginho1 nima veze kok je kdo doug pr žogi važno je kok maš u glavi če si butast -tk kot ti npr- boš delu napake vsakič ko dobiš žogo drgač tale zorman za mene je navadno sranje nč kej posebnga
veginho1
24. 02. 2009 20.21
AngelRebelde spiler je res delal napake! prosim ne pisi takih bedarij! zakaj pa potem ne igras ti v celju in na mestu organizatorja igre! ce ne bo delal napak organizato kdo bo potem delal napake? prosim odgovori organizator je najvec pri zogi!
Samo Juvan
24. 02. 2009 20.19
kamasutra1 kaj drug del mojega odgovora si pa kar spregledal. Vse sem ti napisal. Vprašanje je samo, če boš hotel videti oz. slišati.
Robinson
24. 02. 2009 19.41
kaj ima to veze s tem kar sm jst povedu? očitno se vidi da si nepismen...
Uporabnik215111
24. 02. 2009 18.56
Remix Ne glup si ti in tebi podobni. So ponosni in lačni državljani...Po moje so raje siti kot ponosni...
Robinson
24. 02. 2009 18.31
joj joj kamasutra1 pa ti znaš brat? :D ''Takšen človek promovira svojo državo. Se ti ne zdi?'' in že v naslednjem postu si uprašu kaj majo navadni državljani od tega? a si ti glup al se samo delaš? :)
sorty
24. 02. 2009 18.24
kamasutra1 državljani pravgotovo ne, je pa to velika reklama za državo kot je Slovenija.Na bruhanje ti pa gre,ko se na te rezultate pridejo kazat tisti, ki si tega ne zaslužijo in na ta način pridobivajo glasove.Npr. Janša ob zmagi Kozmusa, pa vsi dobro vemo da Kozmus še dvorane nima za trenirat...Točno takšni kot so npr. Janša bi se lahko zavzeli in pripomogli športu in predvsem športnikom a kaj ko mi raje MASTNO plačujemo Politikom kot pa vrhunskim športnikom.Žalostno
Samo Juvan
24. 02. 2009 18.24
kamasutra1 čisto na 1. žogo je bila takrat celotna država (torej vsi državljani) strašno ponosna in vesela. Druga stvar je pa, da s takšnim in podobnimi dosežki dokazujemo svetu česa smo sposobni in se pogosto s športnimi uspehi odprejo vrata pri kakšnem gospodarskem poslu od tega imajo pa neposredno korist tudi "navadni" delavci. Ker, če ni posla, potem so delavci brez dela in ne morejo cel dan "kipati". Res je pa, da jih večina tega pač ni sposobna zaznati.
Uporabnik215111
24. 02. 2009 18.14
iorr Povej mi kaj imajo navadni državljani od te olimpijske zlate medalje????
Samo Juvan
24. 02. 2009 18.07
To bi bilo fino, da začnejo malo voziti nazaj igralce, ki so že nekaj dobrega naredili v klubu. kamasutra1 ne morem pa mimo tvojega razmišljanja, ampak verjetno nimaš olimpijske zlate medalje ali se motim? Ker po moje je velika razlika med nekom, ki je nekoč treniral en šport in nekom, ki ima zlato na OI ali "vsaj" medaljo. Takšen človek promovira svojo državo. Se ti ne zdi?