Drugi športi

Putics podpisuje prihodnji teden?

Koper, 16. 08. 2009 10.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Rokometaši koprskega Cimosa so s tekmo proti srbski Kolubari končali prvi del priprav v Kranjski Gori.

David Špiler bo v novi sezoni eden ključnih rokometašev koprskega Cimosa.
David Špiler bo v novi sezoni eden ključnih rokometašev koprskega Cimosa. FOTO: Damjan Žibert

Koprčani so po napornih kondicijskih pripravah odigrali tekmo proti okrepljeni srbski Kolubari. Rezultat po napornih treningih ni bil v prvem planu, ljubitelji rokometa pa so lahko videli, da je vodstvo slovenskih podprvakov sestavilo kakovostno ekipo.

Izkazala sta se oba madžarska novinca Barna Putics in Balasz Laluska, tudi David Špiler je po poškodbi v dobri formi. V prihodnjih dneh bo trener Matjaž Tominec več časa namenil delu z žogo, že v sredo pa na manjši turnir v Koper prihajata švicarski Kriens in Ribnica. Do takrat bo bržkone jasno, ali bo vodstvo kluba podpisalo pogodbo s Puticsem, ki je na sobotni tekmi blestel. "Težko rečem, da je igralec že naš, saj pogodba še ni podpisana. V tem tednu bomo urejali dokumentacijo in verjamem, da bo v najkrajšem možnem času prišlo do podpisa pogodbe,“ je za 24ur.com povedal športni direktor prvoligaša z Obale Andrej Beliš.

Putics naj bi podpisal dveletno pogodbo, Koprčani pa bodo za vselej 'odvečnega' člana MKB Veszprema plačali minimalno odškodnino. Levi zunanji rokometaš je po končanih pripravah že zapustil Koprčane in se vrnil v rodni Veszprem, v začetku tedna pa se vrača v Koper, kjer bo nadaljeval priprave na novo sezono.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

teran12
16. 08. 2009 13.09
to bo dobra ekipa!!!!
skofnajaci12
16. 08. 2009 11.09
jao jao.24.ur tale članek ste objavl že 1 mesenc nazaj.