Drugi športi

Branka Zec huje poškodovana, v ekipi za tekmo zdaj Maja Vojnović

Ljubljana, 19. 04. 2021 20.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska rokometna reprezentančna vratarka Zec bo z igrišč odsotna dlje časa. Današnji pregled z magnetno resonanco je pokazal, da je 34-letnica na sobotni kvalifikacijski tekmi za nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Španiji tekmi z Islandijo utrpela hujšo poškodbo levega kolena, saj si je strgala prednjo križno vez.

Tjaša Stanko (na fotografiji levo) je priskočila na pomoč nesrečni Branki Zec po poškodbi na tekmi v Ljubljani.
Tjaša Stanko (na fotografiji levo) je priskočila na pomoč nesrečni Branki Zec po poškodbi na tekmi v Ljubljani. FOTO: Damjan Žibert

Kot so sporočili z Rokometne zveze Slovenije, Branko Zec v četrtek v Nemčiji, kjer sicer igra, čaka zdravniški pregled, po katerem bo znan potek rehabilitacije.

Na Islandiji bodo to sredo Slovenke na povratni tekmi branile deset zadetkov prednosti (24:14) s prvega medsebojnega obračuna na Kodeljevem. Po prejetju diagnoze je selektor Dragan Adžić med potnice na sever Evrope uvrstil Majo Vojnović, ki je na prvi tekmi ostala izven kadra igralk.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.