Nogomet

Totti: Odločitev bo znana marca oz. aprila

Rim, 01. 12. 2009 08.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan italijanskega nogometnega kluba Roma Francesco Totti je končno spregovoril o svoji morebitni vrnitvi v izbrano vrsto.

Francesco Totti po operaciji spet blesti v dresu Rome.
Francesco Totti po operaciji spet blesti v dresu Rome. FOTO: Reuters

Italijanska nogometna javnost z nestrpnostjo pričakuje odločitev Francesca Tottija, ki še vedno ni popolnoma odpisal reprezentance. Že nekaj časa visi v zraku njegova odločitev o nastopanju za Azzure na svetovnem prenstvu v Južnoafriški republiki. Poleg medijskega pritiska na selektorja Marcella Lippija, da naj Tottija pokliče v reprezentance, so sedaj še posamezni igralci začeli z nagovarjanjem.

"Na koncu se bom odločal skupaj z Lippijem. Odločitev o vrnitvi bom sprejel marca, ali aprila. Bomo videli kakšno bo moje zdravstveno stanje,“ je za Sportal.it povedal kapetan Rome, ki se po kirurškem posegu spet počuti odlično. "Na svoji športni poti sem dosegel 187 zadetkov. Do konca sezone želim priti do številke 200,“ je še dodal Rimljan, ki se nahaja na osmem mestu lestvice najboljših strelcev Serie A.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

martn krpn
01. 12. 2009 09.18
Hooah
01. 12. 2009 08.48
Če bo samo tam pa tudi če ne bo dost igral bo Italija dosti močnejša!!!!!!