Nogomet

Razočarani Švedi želijo Erikssona

Stockholm, 20. 10. 2009 08.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Švedska reprezentanca je ena od tistih bolj razočaranih po končanih kvalifikacijah za nastop na SP. Po bledih rezultatih se jim ni uspelo uvrstiti niti v dodatne kvalifikacije in bodo SP spremljali po malih zaslonih. Rešitev vidijo v trenerju Svenu-Göranu Erikssonu.

Sven-Göran Eriksson
Sven-Göran Eriksson FOTO: Reuters

Pred nekaj dnevi, bolje rečeno po kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto v Južnoafriški republiki, je s položaja selektorja reprezentance odstopil Lars Lagerbäck, švedska nogometna zveza pa je v iskanju novega prvega strokovnega moža elitne izbrane vrste. Lars Sternmarker, menedžer znanega švedskega nogometnega strokovnjaka Svena-Görana Erikssona, je nekaterim skandinavskim medijem potrdil, da je predsednik nogometne zveze Lars-Ake Lagrell z Erikssonom opravil pogovor na temo: selektor švedske izbrane vrste. Sternmarker ni želel razkriti nobenih podrobnosti. Eriksson je trenutno direktor angleškega četrtoligaškega moštva Notts County, pred tem pa je vodil zares imenitne reprezentance in moštva. Med drugim je bil selektor Anglije in Mehike, na klubski sceni pa je vodil italijanske klube Romo, Fiorentino, Sampdorio in Lazio, portugalsko Benfico in angleški Manchester City.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

beganovic
20. 10. 2009 20.04
ibrahimovic je carrrrrrrrr