Nogomet

Pippo ostaja na San Siru

Milano, 05. 11. 2008 18.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji član italijanske nogometne reprezentance Filippo Inzaghi je podpisal novo pogodbo z vodilnim moštvom Serie A AC Milanom.

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi FOTO: Reuters

Nogometni napadalec Filippo Inzaghi bo do konca leta 2010 igral za trenutno vodilno moštvo Serie A AC Milan. Petintridesetletniku bi sicer aktualni dogovor s klubom potekel konec letošnje sezone.

Popularni 'Pippo' se je na San Siro iz Juventusa preselil leta 2001. Z rdeče-črnimi je dvakrat osvojil ligo prvakov, en evropski superpokal, svetovno klubsko prvenstvo, naslov državnega prvaka in naslov pokalnega prvaka.

V letošnji sezoni je nekdanji italijanski reprezentant zabil tri gole, in sicer dva v državnem prvenstvu (Sampdoria, Siena), enega pa je zabil nizozemskemu Heerenveenu v pokalu UEFA.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dejan Javornik 1
06. 11. 2008 00.00
So jo dodelai ja! Haha, penali kjer jih spet samo sodniki vidijo, pa čeprav se s štanta z dresi vidi da jih ni in da so skoraj bližje sredini igrišča kot golout liniji... Dada... Tako so jo dodelai v nulo! Juve!!!!
Hoj
05. 11. 2008 21.27
Tako je treba, pazte se milana naslednje leto. Zadnič sem po dolgem času spet gledal njihovo tekmo proti napoliju in lahko sam rečem, da so ekipo dodelal v nulo. Edino žou mi je za nesto.