Nogomet

Magath: V Gelsenkirchnu sem na začetku!

Wolfsburg, 24. 05. 2009 17.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški nogometni strateg Felix Magath, ki je z Wolfsburgom osvojil naslov prvaka bundeslige, se zaveda težavnega dela, ki ga čaka v Gelsenkirchnu.

Felix Magath
Felix Magath FOTO: Reuters

Felix Magath bo v novi tekmovalni sezoni vodil moštvo Schalke 04 iz Gelsenkirchna: "Za mene se v Gelsenkirchnu vse začenja od začetka. Finančne težave tam niso tako dobre, kot so pri Wolfsburgu, kar pomeni, da bo način dela zelo drugačen, kot je bil tu. Med drugim bom tudi od uprave zahteval več strpnosti.

Magath, ki je na trenerski poti vodil številne nemške velikane, je naslov državnega prvaka osvojil z Bayernom in Wolfsburgom. Namesto njega na Volkswagen Areno prihaja nekdanji trener Bayerja iz Leverkusna Armin Veh.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lesnarthepain
24. 05. 2009 21.04
JA VEČJO PLAČO BO MEL V Schalke-JU VALDA
Alonsoman
24. 05. 2009 19.33
mah, leta se trudi, da bi z moštvom uspel in ko ma možnost da se izkaže v evropi ga pa zapusti. jao jao. če bi bil pamtn bi ostal tm kje je bil
action
24. 05. 2009 18.28
ja lol če je finančno stanje pri shalkeju slabše od wolfsburga zakaj pol ne ostaneš tm. pa še v LP bi igrau ne pa pr shalkeju k se ni nikamor uvrstu!!!!!