Nogomet

Gattuso: Toni me je vabil v Bayern

Milano, 14. 07. 2008 15.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš AC Milana Ivan Gennaro Gattuso je italijanskim medijem zaupal, da ga je Luca Toni vabil v münchenski Bayern.

Ivan Gennaro Gatusso je ostal v Milanu.
Ivan Gennaro Gatusso je ostal v Milanu. FOTO: Reuters

Vodstvo münchenskega Bayerna je želelo takoj po končanem evropskem nogometnem prvenstvu v klub zvabiti Ivana Gennara Gattusa. Nemški mediji so poročali, da si ga želi predvsem trener Jürgen Klinsmann, kdo je bil pogajalec na relaciji AC Milan–Bayern, pa je bila skrivnost.

Vse do danes, ko je milanski Tuttosport objavil pogovor z Gattusom, ki je priznal, da ga je v klub vabil reprezentančni kolega Luca Toni. Nogometaš iz Corigliana Calabra se je kasneje vendarle odločil, da ostane v italijanski modni prestolnici.

"Milimetri so me ločili od podpisa pogodbe z Bayernom. Ob koncu je prevladala ljubezen do AC Milana. Za prestop k bavarskem klubu me je nagovarjal Luca Toni,“ je za današnjo izdajo Tuttosporta povedal Gattuso, ki se je k AC Milanu leta 1999 preselil iz Salernitane.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SRS
15. 07. 2008 11.33
Kdor spremlja italjansko ligo si želi da bi šel Gattuso proč, ker ni fair-play igralec. Ob vsakem prekršku ki ga stori nato dela cirkus.
tomquick
14. 07. 2008 20.08
kaj zdaj že igralci vabijo igralce? zakaj pa so pol menedžerji,trenerji,....
Kaka_fenica
14. 07. 2008 19.15
dobr d je ostou v ac milanu..men osebn je milan bolši klub ket pa bayern