Nogomet

Dudu prihaja v Avstrijo?

Zagreb, 30. 05. 2008 09.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Poškodovani hrvaški Brazilec Eduardo da Silva, ki po poškodbi okreva v rodni Braziliji, naj bi v Avstriji obiskal reprezentanco Hrvaške.

Eduardo da Silva
Eduardo da Silva FOTO: Reuters

Napadalec Arsenala in hrvaški reprezentant Eduardo da Silva je pred tremi meseci na tekmi s Birminghamom doživel hudo poškodbo. Takrat je nogometaša grdo pokosil branilec Birminghama Martin Taylor, nesrečni Dudu pa trenutno okreva v Braziliji. Takoj po nesrečni poškodbi je predsednik hrvaške nogometne zveze Vlatko Marković napovedal, da bodo Eduardo in njegova družina častni gostje hrvaške zveze v avstrijskem kampu. Sprva je kazalo, da se to ne bo zgodilo, a sedaj, ko Dudu tako uspešno okreva – lahko tudi že teče –, je njegov obisk v Avstriji spet vse bolj možen.

Če se bo član angleškega prvoligaša res odločil za obisk čete Slavena Bilića, bo to zagotovo zelo razveselilo kockaste, ki se na EURO s polno paro pripravljajo v Čatežu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

marka
03. 06. 2008 17.48
tako se kaže lojalnost svojidržavi taprav hrvatar pa čeprov iz bra. ne pa naši za en kurc use skp!!!!