Nogomet

Chivu bo pripravljen za obračun z Barcelono

Milano, 15. 09. 2009 10.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener nogometnega kluba Inter Jose Mourinho ima kar nekaj težav pri sestavi igralske križanke za prvo tekmo Lige prvakov v novi sezoni.

Jose Mourinho verjame, da bosta za sredino tekmo pripravljena Estaban Cambiasso (levo) in Cristian Chivu (desno).
Jose Mourinho verjame, da bosta za sredino tekmo pripravljena Estaban Cambiasso (levo) in Cristian Chivu (desno). FOTO: Reuters

Kakšna bo udarna enajsterica Interja proti Barceloni – tekmo si boste lahko v sredo v neposrednem prenosu ogledali tudi na Kanalu A in 24ur.com – ne ve nihče. Trener milanskega kluba Jose Mourinho pa je pred derbijem uvodnega kroga bolj zadovoljen, kot je bil pred dnevi. Najverjetneje bo za igro pripravljen romunski branilec Cristian Chivu.

Romunski reprezentant se je poškodoval na zadnji tekmi izbrane vrste proti Francozom (1:1). V kvalifikacijah so sicer Romuni daleč od uvrstitve na svetovno prvenstvo leta 2010 v Južnoafriški republiki. Poleg Chivuja, ki bo po poročanju italijanske tiskovne agencije ANSA nastopil, sta za sredin derbi vprašljiva še Esteban Cambiasso in Dejan Stanković.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

iHalaMadrid.
15. 09. 2009 11.03
nič presenetljivega..sem gledo zadnje tekme srbije pa je stankovič v top formi