Košarka

Obračun z evroligaši odličen test za košarkarske zmaje

Ljubljana, 04. 09. 2024 09.50 | Posodobljeno pred 11 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V petek in soboto bo v okviru Ljubljanskega festivala športa v Hali Tivoli potekal atraktiven mednarodni košarkarski turnir, na katerem bo Cedevita Olimpija gostila Panathinaikos, Anadolu Efes in Bayern Basketball. Prenosi spektakla iz hrama slovenskega športa oba dneva na Kanalu A in VOYO.

Aleksej Nikolić
Aleksej Nikolić FOTO: Aljoša Kravanja

V okviru Ljubljanskega festivala športa, ki bo 5., 6. in 7. septembra potekal v Ljubljani, se bo v petek, 6., in v soboto, 7. septembra, v ljubljanski Hali Tivoli odvil pravi košarkarski spektakel. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na močnem mednarodnem turnirju bodo nastopili aktualni prvak Evrolige Panathinaikos, prvak Evrolige iz sezone 2021/22 Anadolu Efes, dvakratni udeleženec četrtfinala najmočnejšega košarkarskega tekmovanja v Evropi Bayern Basketball ter gostitelji turnirja, aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki, košarkarji Cedevite Olimpije.

Turnir, ki bo prijateljske narave, saj bodo vse štiri ekipe v fazi priprav na prihajajočo tekmovalno sezono 2024/25, bodo popestrile številne aktivnosti v bližini Hale Tivoli, ki se bodo odvijale pred, med in po zaključku tekme. Tudi Ljubljanski festival športa, ki se je prvič odvil leta 2023, bo popestren s številnimi delavnicami in aktivnostmi vseh klubov, ki delujejo v Mestni občini Ljubljana.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Turnir v hramu slovenske košarke bo potekal v petek in soboto. Najprej bosta na sporedu obe polfinalni tekmi, v soboto pa bosta potekali še tekma za tretje mesto in finalna tekma. V prvem polfinalu se bosta udarila Cedevita Olimpija in aktualni prvak Evrolige Panathinaikos, v drugem, ki bo ob 20.30, pa Anadolu Efes in Bayern Basketball. V soboto bosta na sporedu še obe tekmi za končno razvrstitev, prva se bo začela ob 16.00, druga pa ob 18.30.

Zvezde Evrolige na tivolskem parketu
Zvezde Evrolige na tivolskem parketu FOTO: VOYO

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Cupko
04. 09. 2024 16.23
+2
Res so izbrali pameten termin za turnir. V petek zvečer igra nogometna reprezentanca oni pa izberejo isti dan?
dinozaver79
04. 09. 2024 18.08
+2
prvo na kosarko potem pa direkt v stozice podpreti nase fante