Šport

Gorenje ekipa leta

Velenje, 12. 02. 2008 15.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Športna zveza Velenje je v torek na slavnostni prireditvi v Kulturnem domu razglasila najboljše športnike v letu 2007.

Že dvanajstič v zadnjih trinajstih letih je naslov najboljše ekipe leta v Mestni občini Velenje pripadel rokometašem Gorenja. "Za nas je to velika čast in hkrati zaveza k še bolj trdemu delu, saj le to prinaša vrhunske rezultate. Veseli smo, da naše uspehe opazijo tudi odgovorni ljudje za tovrstna priznanja. Seveda se bomo mi še naprej trudili po najboljših močeh, da bi tudi v prihodnje mestu Velenje prinašali takšne uspehe," je povedal slovenski reprezentant Jure Dobelšek takoj po treningu, ko je izvedel za novico.

Moštvo Gorenja se zaradi napornega ritma tekem in pomanjkanja časa za pripravo na tekmo s Cimos Koprom, tradicionalne prireditve ni moglo udeležiti, tako da je nagrado za ekipo leta 2007 prevzel pomočnik trenerja Borut Plaskan.

Bronasti plaketi za dolgoletno delo v športu sta dobila tudi član uprave RK Gorenje Bruno Zagode in Aleš Jug, do začetka sezone dolgoletni sekretar kluba.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.