Formula 1

Korejci napovedujejo spektakel

London, 22. 07. 2010 15.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Prireditelji dirke formule 1 za veliko nagrado Južne Koreje zagotavljajo, da bo dirkališče avgusta pripravljeno za zaključni pregled odgovornih pri Mednarodni avtomobilistični zvezi (FIA).

Dirka za veliko nagrado Južne Koreje bo na sporedu konec meseca oktobra, prireditelji pa so predstavnike Mednarodne avtomobilistične zveze (FIA) že obvestili, da bo dirkališče avgusta pripravljeno za ogled. Zeleno luč bo organizatorjem spektakla prižgal Charlie Whiting, ki je pred kratkim tudi obiskal dirkališče.

"Gostili smo Charlieja Whitinga, saj je bil potreben ustrezen inšpekcijski pregled Mednarodne avtomobilistične zveze. Sedaj nas čaka nekaj sestankov, na katerih se bomo dogovorili, kaj je potrebno še postoriti do začetka avgusta,“ je povedal šef korejske preizkušnje Yung Cho Chung in nadaljeval: "Ocene so zadovoljive, zato smo prepričani, da bodo dirkači, ekipe in dirkaški navdušenci uživali na našem dirkališču.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

drekpumpa
23. 07. 2010 09.49
proga zgleda fajn
Albert.Einstein
22. 07. 2010 19.48
eh... stara pašta...