Šport

Adriano povzročil nesrečo

Rio de Janeiro, 31. 12. 2007 14.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš Adriano je bil v Riu de Janeiru udeležen v avtomobilski nesreči.

Adriano (desno) je bil vpleten v avtomobilsko nesrečo.
Adriano (desno) je bil vpleten v avtomobilsko nesrečo. FOTO: Reuters

Nogometaš Adriano je v zadnjem času pogosto na naslovnicah brazilskih časnikov. Pa ne po zaslugi nogometnih vragolij, temveč je v glavni vlogi zaradi nočnega življenja.

Pred dnevi so ga v Riu de Janeiru skupaj z nogometašem Ronaldom v poznih nočnih urah opazili, ko se je zabaval na koncertu v enem od nočnih klubov. Tokrat je bil ponoči vpleten v avtomobilsko nesrečo, v kateri na srečo nihče ni bil poškodovan.

Adriano je izgubil nadzor nad svojim Audijem TT in je najprej zadel otok za pešče na sredini ceste, nato pa je trčil v druga dva avtomobila. Policija primer še raziskuje in še ni ugotovila, zakaj je Brazilec izgubil nadzor nad vozilom.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Miholjovka
01. 01. 2008 13.06
klarchika.... si mal preveč optimistična....
klarchika@email.si
01. 01. 2008 11.25
Mogoče sta res že za u penzijo...sam ne mi s takmi d ne znata fuzbala špilat...za svoje cajte ga ni blo čez ronalda!!! Brazilci so zakon...Prej in zdej in še bojo... Če ne ta2 pa kakšn drug!!!!!!
ncnau
31. 12. 2007 17.58
Zakaj je izgubil nadzor nad vozilom? Verjetno je pripeljal pod omejitvijo, nato pa se je izogibal nilskemu konju sredi ceste... Mislim, vi pa mate prispevke ej... Ta adrijano pa nj tud že neha žogo brcat, ker pojma nima. Zabava se noč in dan, po pa joka k mu negre... Njegov kolega g.bajsiRonaldo pa isto...