Tujina

Posadka prejela grožnjo o podtaknjeni bombi, policija je ni našla

Podgorica, 20. 09. 2024 10.38 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.S.
Komentarji
1

Posadka letala poljske družbe LOT Polish Airlines, ki je bilo na poti v Podgorico, je med letom prejela obvestilo o domnevno podtaknjeni bombi. Letalo je varno pristalo na podgoriškem letališču, policija pa je po temeljitem pregledu sklenila, da je bila grožnja lažna.

Črnogorske oblasti so včeraj sporočile, da so s strani posadke poljskega potniškega letala prejele obvestilo, da je na letalu nameščena eksplozivna naprava, poroča portal Vijesti. "Med preletom Madžarske je bila posadka s strani zaposlenih na varšavskem letališču obveščena, da so prejeli prijavo, da je na omenjenem letalu nameščena bomba," so zapisali. 

Po pristanku so letalo izolirali in ga oddaljili od potniškega terminala, policija pa je evakuirala potnike in pregledala letalo. Eksplozivne naprave niso našli.

LOT Airlines
LOT Airlines FOTO: Shutterstock

Promet na letališču je v času incidenta potekal normalno, policija pa je s primerom seznanila tudi državno tožilstvo v Podgorici.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kiropraktik
20. 09. 2024 11.45
-1
Ni panike! Še malo pa bo Marta uredila!