Tujina

Zvezdniki proti odcepitvi

Los Angeles, 22. 01. 2008 19.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Srbski lobiji so uspešni tudi pri prepričevanju zvezdnikov. Tako so jih kar nekaj prepričali, da so proti odcepitvi Kosova.


  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

xzamiel@hotmail.com
23. 01. 2008 13.11
Ne podpiram odcepitve, ker tega ne podpirajo ne zgo. dejstva ljudi, ne pokrajine in še slabo bi bilo tako za Kosovo kot za Srbijo. Razen, če imaja Kosovo kakšen biznis z ZDA in NEM, hmmm .
deattack@email.si
23. 01. 2008 12.20
dej nepokite kao srpski lobiji uspesni pa kdo bo su kle prepricevat ? za de-nira se ve da je na us open naviju za djokovica ker je on sam tud ziveu v beogradu pa se en kp zvezdnikov k majo vezi z srbijo .. ni kle slo za nbeno prepricevanje .. ODCEPITEV KOSOVA JE V INTERESU AMERIKE IN PREDVSEM NEMCIJE .. sovrastvo in zavist kaj da druzga recemo ..
Bedni
23. 01. 2008 12.06
je res sebicen. ti bi pa imel istro, verjetno trst in celovec. zgodovina je taka, da so srbi tam bili pred 1912 kot nekdo navaja. dejstvo ej, d aje tito podpiral kar je podpiral in dejstvo je, d aje albanska populacija prerasla iz manjsine v vecino. pol z rojstvi, pol s prehodi cez mejo. do tukaj je vs elepo in prav in podpiram odcepitev kosova, ker je prevec vseh napak. ampak kaj se bo zgodilo z makedonijo (teznje imajo albanci, grki, bolgari9, kaj s crno goro (veliko albancev), kaj pa sandzak, kaj bosna, mogoce knin in slavonija, kaj pa istra in itlaijani. in s eprastari problemi z baski, irsko, skoti in se mnogo tega. valjda s ene more zdej kr vsak spomnt in se odcepit. na drugi strani bi pa vse sprejeli v zdruzeno evropo.
parefin@yahoo.com
23. 01. 2008 11.21
"Connery pa problem Kosova povezuje tudi s svojo rojstno Škotsko: "Škotska je v svoji zgodovini imela dosti več pravic, da postane neodvisna, pa ji tega niso dovolili. Kakšna je razlika med mojo domovino in Kosovom, da sedaj delajo takšen precedens," se sprašuje eden najslavnejših v vlogi tajnega agenta Jamesa Bonda." Kaksna sebicnost Connerya! "Ce meni ne pa tud tebi ne" varjanta razmisljanja - OTROCJE! Izgleda je vsa tista inteligenca ki jo v filmih zganja zares zgolj IGRANJE! Zalost. s to izjavo sem izgubil spostovanje do njega.
bohorec@gmail.com
23. 01. 2008 10.15
mislim da je povsem jasno zakaj se kosovo odceplja-ker na njem praktično ni več srbov- od tiste manjšine ki je tam živela albanci sistematično odkupujejo nepremičnine, kdor noče prodati je deležen drugačne obravnave. So pa srbi v največji meri sami odgovorni za svojo zemljo- in ravno sami so naredili največ napak- tako so recimo begunce iz hrvaške namesto na kosovo nastanili v -barakarska naselja okrog beograda, po nepotrebnem so se zapletli v vojno z ameri, za zaveznike so si izbrali ruse ki so jih VEDNO pustili na cedilu... Tako da srbi če hočete zemljo nazaj morate najprej dejansko živeti tam ne pa 1000 km stran nekaj jamrat...
preprostež
23. 01. 2008 10.02
Alexxsaso, kaj praviš, da naselimo vse te Rome, ki jih nihče noče, na dvojem dvorišče, in naj ustvarijo to svojo državo? Kaj pa te briga, če je tvoje - najverjetneje je zaraslo in ga sploh ne uporabljaš razen za odmet čikov. Romi naj se tam naselijo - in če najdejo nafto, no, potem pa naj tudi z njo zaslužijo! Ti pa se kar pod nosom obriši. Sedaj razumeš?
Alexxsaso@yahoo.ca
23. 01. 2008 09.42
Odcepitev Kosova je vsekakor v interesu zahoda, kajti Kosovo je bogato z rudo, kar je zahod ugotovil zdaj, Srbi pa vedo ze dolgo. Na obeh straneh je to bogastvo v interesu in nic drugega. Srbi se zagovarjajo z zgodovino, a dejstvo je, da ta dva naroda vec skupaj ziveti ne moreta, ruda in zgodovina gor ali dol. Med vojno je bilo povzrocenega toliko gorja...Zdaj pa se vmesavajo neki kavbojski kvazi igralci, ki prav niti ne vedo, kje Kosovo sploh je, kaj sele, da bi poznali dejstva (za primerjavo glej film Team America World police)...
Uroš S.
23. 01. 2008 09.08
Kaksno vezo ima to z mediji, ki naj bi samo posredovali informacije, brez spreminjanja bistva ali lansiranja konsntantno polresnice? Mesanje politike v vsako poro druzbenega zivljenja. Je Slovenija v vojnem stanju kjer je propaganda nujno potrebna?
mikis@mail386.com
23. 01. 2008 05.41
Ja, kaj pa potem če se Kosovo odcepi sedem dni kukanja pa konec. Mi smo na Koroškem tudi imeli Karantanijo, pa so nas Nemci izpodrinili. In potem vse do danes nismo imeli države. A ne trobimo vna ves glas, da Nemci že imajo državo, da ni treba , da bi imeli dve itd...
slivov knedl
23. 01. 2008 02.46
ALGEBRA BILMAN@:Srbi si antipropagando delajo sami pa v lastno skledo si tud pljuvajo,ma kaj pljuvajo,bruhajo sami.Izvolili,podprli etc so Ševiča&co (četnikaŠešlja, Arkana,Mladića,Karađića pa saj veš sam,kaj ti bom našteval) in velika večina jih še vedno malikuje.Trenutno podpirajo ultra nacionalista,četnika Nikolića.Še kej?
Uroš S.
23. 01. 2008 01.12
Pravzaprav sem se odlocil da bom prilepil kar celoten clanek, saj vi na 24 ur.com konstnantno sirite antisrbsko propagando, prav pretiravate ze, resnicno. Los Angeles – Potem ko sta se proti odcepitvi Kosova izrekla zvezdnika George Clooney in Sharon Stone, so se "akciji" pridružili še nekateri njuni kolegi, med drugim Richard Gere in Sean Connery, poroča Tanjug. Zvezdniki bodo svoje nestrinjanje glede odcepitve Kosova od Srbije izrazili s protesti, ki naj bi se zgodili v začetku februarja, ko se v Srbiji končajo predsedniške volitve. Gere se v akcijo podaja, ker ni naklonjen velikim svetovnim silam, ki Kosovu tako odločno želijo podariti neodvisnost. Meni, da je na tem Kosovu zagotovo nekaj, kar je svetovnim velesilam tako zanimivo. "Srbski lobi v ZDA je zelo slab in vse, kar se lahko sliši ali prebrati, prihaja od albanskih lobijev. Nisem imel priložnosti slišati tudi druge strani," je dejal Gere, znan sicer po svojem boju za neodvisnost Tibeta. Connery pa problem Kosova povezuje tudi s svojo rojstno Škotsko: "Škotska je v svoji zgodovini imela dosti več pravic, da postane neodvisna, pa ji tega niso dovolili. Kakšna je razlika med mojo domovino in Kosovom, da sedaj delajo takšen precedens," se sprašuje eden najslavnejših v vlogi tajnega agenta Jamesa Bonda.
Uroš S.
23. 01. 2008 01.01
------Gere se v akcijo podaja, ker ni naklonjen velikim svetovnim silam, ki Kosovu tako odločno želijo podariti neodvisnost. Meni, da je na tem Kosovu zagotovo nekaj, kar je svetovnim velesilam tako zanimivo. "Srbski lobi v ZDA je zelo slab in vse, kar se lahko sliši ali prebrati, prihaja od albanskih lobijev. Nisem imel priložnosti slišati tudi druge strani," je dejal Gere, znan sicer po svojem boju za neodvisnost Tibeta. "------Hvala 24 ur za prekomerni dnevni odmerek antisrbske propagande. TY very much
McSurfer
22. 01. 2008 23.50
daddo@:Po 2WV Zahod ni želel komunizma čez Alpe in je šla Istra in Dalmacija k Titovi Yu,del Koroške in Štajerske Avstrijcem,Furlanija in Trst z zaledjem pa Italiji.Politična trgovina,na žalost.Ampak Joža je bil še dober trgovc,tole s KiM je pa slab kšeft. Pa še nekej je res.Od 14 stoletja,cca 500 let,so bili tam dol Turški šefi in KiM sploh ni bilo,Srbsko pa so si ga,okrog 1912,šli priključit in so si naredl problem.
Rufec
22. 01. 2008 23.18
širhakl > baje so Italijo in Avstrijo po drugi svetovni vojni "kaznovali" slovenskim ozemljem. Zdele spet bo kaznovan slovanski narod - seveda spet slovanskim ozemljem. "Koga boli đoko, nije slovensko!" - pomembno je, da domači politiki ubogaju "visje avtoritete".
slosap@yahoo.de
22. 01. 2008 22.20
in kje so njihove izjave? Jaz bi tudi lahko rekel, da je Clinton rpoti odcepitvi....
HiddenThief2
22. 01. 2008 22.02
prvo kot prvo je ze smesno, da govorite o vsemogocnem srbskem lobiju, albanski lobij je v zda parkrat mocnejsi kot srbski. Samo to, da je zda za odcepitev je vendar samoumevno, da ne recem edino logicno razmisljanje. Zdej izpade kot, da so spet pokvarjeni srbi prisli v hollywood s kovcki denarja in podkupil vse te igralce. Pa se vprasajmo Robert De Niro je prezivel veliko casa v okolici Nisa, hmm recimo, da ve kje je kosovo. Tom Hanks je porocen z grkinjo in je prestopil v pravoslavno vero, recimo da ve kje je kosovo. George Clooney je UN ambasador in je igral v filmu kjer lovi srbske teroriste, ugibam da tudi on ve kje je kosovo. Ekipi 24 ur res predlagam, da zacnejo koncno porocat o stvareh, ne pa da stalno vozijo svojo propagando. Jaz ne vem ali ste vi porocevalska hisa ali hisa, ki ustvarja javno mnenje po narocilu "visje avtoritete".
McSurfer
22. 01. 2008 21.58
Od načrtovane Velike Serbie bo,po zaslugi Miloševićeve &com politike,ostalo bore malo.Težnje po odcepitvi so bile sicer že okoli 80 tih,ampak Šević pa Serbi,ki so ga in ga še podpirajo,vsaj njegove ideje,je postavil piko na i. Kazen mora biti,kazen je vzgojna.Za Serbe dvomim,da bo.
DarthRevan
22. 01. 2008 21.29
Showsome, fora je v tem da bi itak cel Zahod raje videl samostojno Kosovo - če zmaga na srbskih predsedniških Nikolić, bo pa sploh cel hudič, Rusi bodo pa zelo veseli.
blazer19
22. 01. 2008 21.22
srbski lobiji??? pa saj so vsi mediji (vkljucno z pop tvjem) naklonjeni odcepitvi... ocitno so na delo albanski in ne srbski lobiji
Bedni
22. 01. 2008 21.11
dobro, da so vedeli kje je slovenija in da vedo kje je irak. pa kaj je tukaj tako neverjetnega, ko gledamo v vlogi politika separatista, terorista in siptarskega milosevica, franjota ali alijo imenovanega taci.