Slovenija

Popovič presenetil Erjavca

Ljubljana, 21. 01. 2007 21.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Špela Šipek
Komentarji
16

Minister Erjavec poudarja, da bomo za 270 mio evrov dobili 135 oklepnikov z vsemi konfiguracijami.

Minister Erjavec poudarja, da bomo za 270 mio evrov dobili 135 oklepnikov z osnovno konfiguracijo, kar je v skladu z razpisom.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

neti
23. 01. 2007 20.22
ferdo_crni, naslednj dan je prinesel , no kaj že? Del dok. , potem pa celo, in izkaže se, da se je Šipkova dobro pripravila na pogovorček, "špecialne" opreme pa ni znal našteti oz. nam neznalčkom povedati.........Sluga pokorni
Ferdo Crni
23. 01. 2007 07.53
Mene Erjavec ne zanima. Prav je da se motri nad javnimi financami in to ne samo da nimam nič proti, celo zagovarjam javno kontrolo. Nasprotujem pa takšnim vase zagledanim, v svoji biti pa primitivnim in popolnoma nepoznavalskim nastopom. Erjavec ni noben KRIVEC. To se mu mora še dokazati. Če mu nekdo nekaj ne verjame še ne pomeni, da lahko pljuva po njem ali da je avtomatično kriv. To je refleks preteklosti. Kot bi prvo ustrelili pa potem zavpili stoj ali streljam. Torej moj komentar je šel na rovaš za moje pojme popolnem novinarkem fiasku. Ko se Erjavca začne loviti na vsako besedo v stilu "koliko anten bo imeli oklepnik" potem je čas da se dobi kaj trdnejšega ali pa se odstopi od takšnega "protirevolucionarnega" pregona. ČE ne drugega zato, ker potem nastopi blamaža.
neti
22. 01. 2007 15.11
spoštovani ferdo_crni, ne strinjam se s tvojim komentarjem, le da je Š. Šipek dobra. Vsekakor ni bilo zasliševanja, ampak vprašanja, katera je Erjavec sigurno predhodno prebral, Če bi Eejavec se malo manj veselil nad vprašanji, tudi ne bi Šipkovi v nulo trafenal minutaže, to je reševala tudi pri njegovem ponavaljanju se in izredno počasnim odgovrjanjem. Če pa imaš do minute timeing, boš kot novinar gosta tudi malo skrajšal pri nakladanju. Polovico odgovorjenega pa mu ne verjamem, pa tudi nihče me ne bo prepričal, da je s 135 oklepniki tako preprosto opravljati z denarjem naroda, pa nikar NATO zahteva ob vstopu........
kritika@email.si
22. 01. 2007 15.04
Jaz sem prepričan, da Erjavec laže ampak to ni zasluga Špele Šipek, da ga je pri tem ujela ampak njegova nepripravljenost in površnost v izražanju. Sicer so pa redki novinarji v Sloveniji dobri.
Ferdo Crni
22. 01. 2007 14.44
Vem da se nekaterim zdi tale Špela Šipek super ampak žalsotno dejstvo je, da je ta intervju prej spominjal na komsomolsko ZASLIŠEVANJE tožilca, ki je ponavadi naokoli opletal z nekimi "baba rekla" viri (Dnevnik, Mladina???) in niti v enem trenutku ni sogovornika spravila v zadrego, prej v smeh. Poleg tega prekinjanje izprašanca z nestrpnimi "dobro... dobro... dobro....", ker pač intervju ni šel dotični "tožilki" na roko. Naša novinarska srenja bi moral nedvoumno dojeti, da niso oni tožilci in da intervjujanci niso živali, ki jih je potrebno ne glede na resnico pohoditi kot živali. To izpraševanje "blondinke" Špele Šipek me je spominjalo na stara komunistična sojenja, ki so jih predvajali po zvočnikih. Tudi takrat je raja vpila od navdušenja, kako se "obračunava" s sovragom, pa čeprav je šlo za navadno faflanje v tri krasne.
Alojz Ovni?
22. 01. 2007 10.20
Ja, bravo Erjavček, tudi pri nas doma smo imeli konja z imenom Erjavec. Povem vam, enako trmast je bil, s to razliko, da je včasih potegnil v pravo smer pa škode ni delal nobene. Hudič bo sedaj, ko mu bo stopila za vrat koprska mafija v obliki Popoviča & company. Pa kaj s tem , ko bo vztrajno trdil, da ga šeni srečal ga boše mogoče prepričal, da je res. Biki, da te kap.
mbbirdy@gmail.com
22. 01. 2007 10.06
Ja, bravo Špela Šipek. Edino, kar je, da mu tudi javna oddaja najbrž žal ne more do živega. Človeka, ki tako zapravlja naš težko prislužen davkoplačevalski denar in ob tem drži figo v žepu, bi moralo malo potipati državno tožilstvo. Človek, ki ukrade kos kruha, ga kaznujejo. Nekdo, ki pa stran meče naše mio
balon200
22. 01. 2007 09.21
Tale Špela, ga je dobro izmučla. ..hehe :).
vbccbcvbc
22. 01. 2007 09.13
Erjavec in "špecialna" oprema. Sicer pa ga je Špela Šipek lepo napadla in suvereno vodila pogovor. Špela, najboljša novinarka ste!
SloTech
22. 01. 2007 08.51
Še dobro, da majo uredniki hitre prste :-)). Pa naj še kdo govori o svobodi govora
SloTech
22. 01. 2007 08.47
Ne vem ali je tali Rjavi minister samo tako neroden pri izražanju ali pa res laže kot pes teče. Objavi razpis, pa niti ne ve kaj bi mel vse gor na teh oklepnikih. Pa g. Rjavi, Vitli in Antene niso neka posebna ali po vaše "špecialna" oprema :-))
esfflight
22. 01. 2007 08.09
Poslusaj izjave brankob.Imam jih posnete in bos videl, kot tisto: greva na kavo, prvic, bova se kaj druzga, drugic itd. Izjava je izjava in jo ne mores spreminjati, delno zamolcati in obracati.Ce mislis, da ni tako, tudi prav, mogoce ne razumem prav in mi razlozi ti, saj bos tudi ti prispeval za vse to in se vec.
brankob@avtomatika.com
22. 01. 2007 03.30
O.K. kako veš da laže ?
esfflight
22. 01. 2007 03.16
Ja Ehjavec! Lazes in pika. Do danes sem te spostoval, sedaj pa vidim, da si kot vsi drugi, mesales zraka ali lazljivec. Kako si mislis, da bi ti kdo se verjel. Najlepse je vendar dodajati vedno je po moje nekaj, kar je dalec vec kot ste obljubili. Sem bil vojak predno ste vi bil in poznam marsikaj a kot je videti, da se bodo stvari zapletle. Mislim, da bo s tem vas konec.
brankob@avtomatika.com
22. 01. 2007 02.09
Mah, karneki. kako iz tega prispevka lahko oceniš da laže ? Tip je nastopil defenzivno zaradi napadalne drže voditeljice, ki pa nima pojma o svojem delu in se je videlo, da sploh ne razume teme o kateri ga sprašuje, ker se na to ni pripravila. Zato je vse skupaj zapakirala v tisto paušano "Saj vem da ste lopov, tudi če vam tega ne znam pokazati." in to je vse. Precej beden prispevek.
lennchma23
21. 01. 2007 22.22
Tako se laže, da se mu kar oči bleščijo.