Slovenija
Oglas

Ob Gramatiku junija na portoroški plaži še Baby Lasagna!

Ljubljana, 21. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na festivalu Portorose in July bo 30. junija nastopila glasbena smetana iz Istre. Gramatik, Baby Lasagna, Teo Collori & Momento Cigano, Masayah, Drill, Benjamin Shock Live & guests, Gisaza, Denis Beganović ter Brale.

V nedeljo, 30. junija, se bo plaža v Portorožu spremenila v festivalsko prizorišče! Organizatorji enodnevnega festivala Portorose in july, kjer bo kraljeval slovenski producent svetovnega formata, Denis Jašarević – Gramatik, razkrivajo vse nastopajoče. Med novimi imeni na seznamu je tudi trenutno najbolj priljubljen hrvaški izvajalec na svetu – Baby Lasagna

Gramatik
Gramatik FOTO: Arhiv ponudnika

Že pred desetimi leti so o Gramatiku pisali številni svetovni mediji. Tako je na primer kritik v Huffington postu zapisal trditev, ki drži še danes: Gramatiku je uspelo filozofijo hip hopa prenesti v elektronski svet ter ustvariti edinstven, organsko čist in čustveno nabit glasbeni slog. Edinstvenost se bo odrazila tudi na prizorišču v Portorožu, kamor je Gramatik povabil številne glasbene sopotnike, s katerimi piše prav posebne glasbene zgodbe. Na odru, kjer bo za produkcijo poskrbela Gramatikova najbližja ekipa, se bodo tako zvrstili: Teo Collori & Momento Cigano, Gisaza, Benjamin Shock Live & guests, Denis Beganović, Drill, Masayah, Brale ter Baby Lasagna

Gramatik, katerega zaščitni znak je specialno mešanica funka, elektra, glitcha, hip hopa in dubstepa, bo na portoroško plažo dostavil šov kot ga pripravi v slovitev Red Rocksu v Koloradu ter vzdušje, ki ga vdihnemo na festivalih kot sta Coachella in Lollapalooza. Njegov remiks komada Tourture se je znašel v seriji Narcos, remiks legendarnega Nasovega hita NY State Of Mind pa trenutno odmeva vsak večer na turneji komika Andrewa Schulza. 

Baby Lasagna
Baby Lasagna FOTO: Arhiv ponudnika

Marko Purišić alias Baby Lasagna po uspešnici Rim Tim Tagi Dim, s katero je osvojil drugo mesto na letošnji Evroviziji, še vedno ohranja priljubljenost na svetovnem nivoju. Z več kot 36 milijoni poslušanj na platformi Spotify dodatno nadgrajuje viralnost, kraljuje na lestvicah, predvsem pa nagovarja širok spekter občinstva. V Portorožu bomo kot prvi v Sloveniji 30. junija z njim zaplesali na dogodku poletja. In z gotovostjo lahko trdimo, da je to najboljši glasbeni nabor, ki ga trenutno ponuja Istra.

Vstopnice so že v prodaji na entrio.si.

 

Naročnik oglasne vsebine je Avditorij Portorož.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8