Slovenija
Oglas

Na Kanarske otoke to jesen in zimo 30 % ugodneje!

Ljubljana, 29. 07. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Kaj, ko bi letos iz poletja skočili direktno v pomlad? Nemogoče? Je mogoče - in to kar do 30 % ugodneje!

Poletje se bliža vrhuncu in kot bi mignil, bo v našo deželo vstopila jesen. Ta je v zadnjih letih vremensko na srečo precej mila in radodarna s soncem, a jutranja megla kljub temu daje jasno vedeti, da so vroči poletni dnevi mimo. Tisti, ki ne marajo vročine, si bodo najbrž oddahnili, ljubiteljem sonca in morja pa polagamo na srce, da že sedaj rezervirajo jesenski ali zimski pobeg na toplo in si tako zagotovijo najvišje 'first minute' prihranke!

Kanarski otoki
Kanarski otoki FOTO: Arhiv ponudnika

Kam na jesenski in zimski oddih? Na vedno sončne Kanarske otoke!

V hladnih jesenskih in zimskih mesecih so najbolj priljubljeno pribežališče iskalcev sonca in morskih užitkov na stari celini že desetletja Kanarski otoki, ki veljajo za destinacijo večne pomladi! Tudi v hladnejši polovici leta se tu temperature namreč gibljejo med 18 in 25 stopinj Celzija, nič kaj sramežljivo pa ni niti sonce, zato ne čudi, da tu v zimskim mesecih počitnikuje dobršen del Evrope.

Tako kot med evropskimi, so tudi med slovenskimi počitnikarji najbolj priljubljeni zlasti največji 4 Kanarski otoki: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote in Fuerteventura Razlogov za to je več, med najpomembnejše pa vseakor sodi vzpostavitev nizkocenovnih letalskih povezav iz bližnjih letališč.

Kanarski otoki
Kanarski otoki FOTO: Arhiv ponudnika

 

Prav na račun teh so na Počitnice.si že na vrhuncu poletne sezone pripravili ekskluzivne 'first minute' počitniške pakete za jesen in zimo, ki si jih ob zgodnji prijavi lahko zagotovite tudi do 30 % ugodneje

Še posebej privlačne so ponudbe za otoka Tenerife, kamor lahko tudi v hladnejši polovici leta poletite z nizkocenovnimi letalskimi prevozi iz Trevisa, Graza ali Dunaja, in Lanzarote, kamor lahko odpotujete iz letališča v Zagrebu ali Trevisu

Pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si in si že danes zagotovite popoln pomladni oddih sredi zime! Za več informacij in rezevacije so vam izkušeni svetovalci pri Počitnice.si na voljo tudi na telefonski številki 01/280 30 00 ter v fizičnih poslovalnicah, v nakupovalnih središčih Supernova Ljubljana Rudnik in Supernova Kranj Primskovo.

Lanzarote - Havaji v osrčju Evrope

Lanzarote je od obale Afrike oddaljen le dobrih 100 kilometrov, kar mu zagotavlja obilo sonca ter visoke temperature skozi vse leto, tudi jeseni in pozimi. Severni del otoka je bolj vetroven in zato pravi raj za ljubitelje surfanja in kajtanja, južna in vzhodna obala pa sta večinoma peščeni in zato popolni za kopanje. 

Kanarski otoki
Kanarski otoki FOTO: Arhiv ponudnika

Raziskovalci boste zagotovo uživali v nacionalnem parku Timanfaya, s stotinami vulkanskih vrhov, ki so poskrbeli, da je danes četrtina otoka prekrita z lavo, pokrajina pa spominja na lunino površje. Poseben pečat je na otoku pustil tudi lokalni umetnik Cesar Manrique, ki je poskrbel, da Lanzarote krasijo nizke bele gradnje, številne hiše pa so vklesane v vulkanske formacije.

Kanarski otoki
Kanarski otoki FOTO: Arhiv ponudnika
Kanarski otoki
Kanarski otoki FOTO: Arhiv ponudnika

Med družinami z otroki in počitniškimi navdušenci je na otoku Lanzarote še posebej priljubljena Playa Blanca na skrajnem jugu otoka, zgolj streljaj stran pa najdete plaže Papagayo - šest plaž s finopeščenimi zalivi za kopanje ujetih v skalno obalo. Na vzhodni strani otoka Lanzarote sta priljubljeni letovišči Puerto del Carmen in Costa Teguise s peščenimi plažami ter slikovitimi promenadami, ob vznožju nacinalnega parka Timanfaya pa navdušujeta zaliv El Golfo in jezero Charco de los Clicos, ki leži v kraterju starodavnega vulkana.

Nikar ne izgubljajte časa in živcev z iskanjem najugodnejše kombinacije letalskih prevozov in namestitev na otoku Lanzarote! Na Počitnice.si namreč najdete že izdelane ponudbe počitniških aranžmajev za jesen in zimo 2024/25, ki si jih v tej ekskluzivni 'first minute' ponudbi lahko zagotovite tudi do 30 % ceneje! 

Preverite bogato ponudbo TUKAJ ali pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si in že v nekaj urah boste na e-mail dobili najboljše ponudbe počitnic glede na želene kriterije. Brez neskončnega brskanja po spletu, brez zapravljanja dragocenega časa! 

Kanarski otoki
Kanarski otoki FOTO: Arhiv ponudnika

Tenerife - en otok, dva svetova

Tisti, ki za svoj počitniški cilj izberejo otok Tenerife, namestitev običajno poiščejo na bolj sončnem in suhem jugu, kjer se v čarobnem kontastu nizajo vulkanske črne in umetne peščene plaže. Nekatere so kot nalašč za sproščene družinske užitke, na drugih, bolj vetrovnih, lahko nabirate dragocene deskarske in kajtarske izkušnje. 

Costa Adeje krasijo čudovite peščene plaže in ravno padajoči, zaščiteni kopalni zalivi, primernimi tudi za otroke. Playa de las Americas je živahna počitniška oaza s promenado ob plaži, na kateri se vse do mesteca Los Cristianos vrstijo nakupovalna središča, bari, kavarne, restavracije in nočni klubi. Kak dan se zagotovo splača preživeti v Siam Parku, največjem vodnem parku v Evropi s številnimi restavracijami in zabavo za vso družino.

Če pa se odločite med počitnicami na Tenerifu raziskati tudi sever otoka, boste pristali v povsem drugem svetu. Po prečkanju gorske pregrade, nacionalnega parka Canadas del Teide v osrednjem delu otoka, sredi katerega kraljuje najvišja gora Španije in tretja največja vulkanska gora na svetu - 3.718 metrov visok Pico del Teide - vas bo pozdravila bujna zelena oaza in kmalu vam bo jasno, zakaj je temu tako. 

Medtem, ko je na južnem delu Tenerifa dež prej izjema kot pravilo, je sever bolj vlažen - in zelen. Plaže tu so črne, skrite pod vulkanskimi klifi, vsekakor pa velja obiskati nacionalni park Anaga, prestolnico Santa Cruz de Tenerife z zlato plažo Playa de las Teresitas ter idilično hribovsko vasico Masca, ki močno spominja na Machu Pichu v Peruju.

Pobegnite pred meglo in mrazom in si to jesen oziroma zimo privoščite nepozaben oddih na čudovitem Kanarskem otoku Tenerife! Že danes preverite TOP 'first minute' paketno ponudbo počitnic na otoku Tenerife TUKAJ ali pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si, in si zagotovite neverjetnih 30 % popusta na zgodnje prijave

Skočite v pomlad do 30 % ceneje! 

Nič manj zanimiva nista niti preostala dva turistično najbolj zanimiva Kanarska otoka! Drugi največji med njimi, znamenita Fuerteventura, na katero lahko poletite iz Dunaja in Münchna, se denimo lahko pohvali z več kot 150 plažami in je zaradi stalnega vetra še posebej priljubljena med ljubitelji surfanja in kajtanja, peščene plaže, ki jih objema kristalno čisto turkizno morje, pa so idealen peskovnik za otroke vseh starosti. 

Na otok Gran Canaria pa lahko to jesen in zimo s Počitnice.si ugodno poletite iz Trevisa in Dunaja ter uživate v bogatem naboru namestitev za vsak žep in okus. Robustne vulkanske vrhove v notranjosti otoka proti zahodu obdajajo globoke soteske, proti severu zelena višavja, proti jugu in vzhodu pa suhe ravnice, ki jih obrobljajo široke plaže z belim peskom. Vse to si lahko ob zgodnji prijavi v ekskluzivni 'first minute' ponudbi na Počitnice.si zagotovite po NORO ugodni ceni - tudi do 30 % ceneje!


Naročnik oglasne vsebine je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA