Šport

Zormanova rokometna akademija

Novo mesto, 07. 02. 2008 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
1

Kapetan slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman bo že poleti organiziral rokometni kamp v Dolenjskih Toplicah.

Uroš Zorman bo v poletnih mesecih mlade rokometaše gostil v Dolenjskih toplicah, bržkone pa bo kakšno žogo na gol vrgel tudi sinček Maks.
Uroš Zorman bo v poletnih mesecih mlade rokometaše gostil v Dolenjskih toplicah, bržkone pa bo kakšno žogo na gol vrgel tudi sinček Maks. FOTO: Damjan Žibert

Mladi nadobudni košarkarji v poletnih mesecih dvorane zamenjajo s košarkarskimi kampi, ki jih je iz leta v leto več. Letošnje poletje pa bo v Sloveniji zrasel še en športni kamp, in sicer rokometni.

"Končno sem našel čas, da izpeljem enega izmed projektov, o katerem sem razmišljal že pred kakšnim letom. Rokometni kamp bo prvo leto organiziran v Dolenjskih toplicah,“ je za 24ur.com povedal kapetan slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman. Rokometni kamp pa je le ena izmed aktivnosti, ki jo bo Zorman s kolegi ponudil znotraj delovanja rokometne akademije. Ljubljančana sta sicer z izpeljavo projekta prehitela Hrvata Petar Metličić (soigralec pri Ciudad Realu) in eden najbolj prepoznavnih rokometnih likov na zemeljski obli Ivano Balić (Portland San Antonio), ki sta pred kratkim "pognala“ rokometno akademijo na Hrvaškem.

Katja Zorman (levo) je zadolžena za "papirnati" del akademije.
Katja Zorman (levo) je zadolžena za "papirnati" del akademije. FOTO: Damjan Žibert

"Res sta me prehitela, ampak resnici na ljubo, sem jaz dal Metličiću idejo, z Ivanom pa sta jo pač hitreje prenesla v dvorano, kot jaz,“ je nadaljeval organizator igre Ciudad Reala. Pri izpeljavi projekta Ljubljančanu pomaga predvsem soproga Katja, ki skrbi za urejanje ustrezne dokumentacije, v kratkem pa naj bi bili natisnjeni tudi letaki, ki bodo nazorno opisali rokometni kamp, ki bo v poletnih mesecih v Dolenjskih Toplicah.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Boris1234
19. 04. 2008 12.46
super lepo da se je začelo delati tudi v tej smeri