Šport

Zlaja vozi dalje

Ljubljana, 08. 01. 2008 16.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Napadalec domžalskega nogometnega kluba Zlatan Ljubijankić – Zlaja k sreči ni ostal brez vozniškega dovoljenja.

Dogodki segajo nekaj mesecev nazaj, ko je rojstvo sinka Davida dočakal Luka Žinko. Občasni slovenski reprezentant je takrat na zabavo povabil številne prijatelje in soigralce, le ti pa so temu primerno nazdravili.

Med njimi je bil tudi perspektivni Zlatan Ljubijankić, ki mu je po nam znanih informacijah grozil celo odvzem vozniškega dovoljenja. Glede na to, da naj bi bil še mlad voznik, je namreč vozil pod vplivom alkohola, zato lahko vsaka promila pomeni odvzem vozniškega izpita.

K sreči je dogodek dobil drugačen, bolj opozorilni epilog in popularni Zlaja, nemoteno šofira po slovenskih cestah. "Takrat sem pač malo napihal, policisti so mi napisali kazen in danes je vse v najlepšem redu," je za 24ur.com povedal napadalec prvakov iz Domžal, ki s pripravami začno prihodnji teden.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cokoladnimedo@gmail.com
08. 01. 2008 23.32
"K sreči je dogodek dobil drugačen, bolj opozorilni epilog in popularni Zlaja, nemoteno šofira po slovenskih cestah." Pa kdo ste vi na POP-Tv? En low life fuzbaler, ki morda ma končano 5. stopnjo je pa kr alfa in omega? Dost sramotno je dejstvo samo po se, da izpita ni zgubu, ker ga vsi ostali mladi zgubijo ampak, da je vam ta dogodek uspel tko komentirat je pa res fenomen.
dput
08. 01. 2008 18.11
Zakaj je tu rečeno "na srečo"???????????????????? če bi to storil jaz kot mladi voznik bi se že lahko prijavil avtošolo in ponovno opravljal izpit...kaj pa je ljubijankič več, kot ostali maldi vozniki?????res vzorno, da takole razglašajo "enakost" pred zakonom.
doki007@email.si
08. 01. 2008 17.08
spet mafijski posli ,....!!!! ----policija nasedla funkcionarjem nogometa ,...!! ....očitno nismo pred zakonom vsi enaki ,....??!!!!
svecka@email.si
08. 01. 2008 17.05
vsi enaki pred zakonom, my ass. Zbudite se kupite orožje in začnite krasti, tako kot delajo "pridni, pošteni, delavno garaški" prebivalci naše deželice.
Biofrutekk
08. 01. 2008 17.00
Sramota za tistega policista ki mu ni uzel izpita...
rsp.123@email.si
08. 01. 2008 16.57
Ja, to pa je enakost pred zakonom. In namesto da bi se novinarji v prvi vrsti zgražali nad tem, da en kvazi fuzbaler nekaznovano lahko kot mladi voznik pač malo pije, NE, oni v članku z veseljem oznanjajo, da bo gospodič K SREČI ??? še lahko vozil dalje. Ja seveda, saj je ja perspektiven nogometaš, on pa ja lahko... ZA POBRUHAT !! (itak me boste zradirali)