Šport

Zavec ostaja prvak

Maribor, 12. 06. 2007 23.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Boksarski dvoboj med Dejanom Zavcem in Jorgejem Danielom Mirando se je zaradi poškodbe Zavca končal brez zmagovalca.

Zaradi poškodbe Zavca je bil dvoboj prekinjen.
Zaradi poškodbe Zavca je bil dvoboj prekinjen. FOTO: Jani Dolinšek

Boksarski dvoboj med Dejanom Zavcem in Argentincem Jorgejem Danielom Mirando je bil sredi tretje runde prekinjen zaradi poškodbe slovenskega boksarja, a medcelinski prvak združenja WBO v velterski kategorij ostaja Slovenec.

Pravila namreč narekujejo, da se v primeru prekinitve v prvi četrtini obračuna zardi poškodbe enega od tekmovalcev, dvoboj konča brez zmagovalca - tehnično izenačenje.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pupika30
13. 06. 2007 07.58
Tudi jaz sem bila v Dvorani Tabor in v živo spremljala dvoboj. Do tretje runde, ko je bil dvoboj prekinjen, je bil Dejan po točkah definitivno boljši, saj je Mirandi zadal več udarcev, kot pa on njemu. Tako, da to ni bila voda na mlin Zavcu, je pa res škoda, da je zdravnik prekinil dvoboj. Ampak res je, najprej najprej varnost tekmovalcev, potem vse ostalo. ČESTITKE DEJAN!!! Kljub vsemu si boljši.
frutko
13. 06. 2007 01.04
sm gledu dvoboj pa si upam trdit, da je bla to voda na mlin Zavcu, ker mislm, da bi ga drgač argentinc polomu... se je pa po prekinitvi vidl, da sta bla oba razočarana, ker sta hotela nadaljevati z dvobojem...