Šport

Za Srebotnikovo usoden tretji niz

Stanford, 29. 07. 2007 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA/Reuters
Komentarji
0

Katarina Srebotnik je z Japonko Ai Sugijamo v igri dvojic izgubila polfinalni obračun turnirja WTA v ameriškem Stanfordu.

Ai Sugijama in Katarina Srebotnik
Ai Sugijama in Katarina Srebotnik FOTO: Reuters

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je skupaj z japonsko partnerko v igri dvojic Ai Sugijamo izgubila polfinalni obračun turnirja WTA v ameriškem Stanfordu. Za slovensko-japonsko navezo, prvopostavljeno na kalifornijskem turnirju, je bila usodna belorusko-ruska naveza Viktorija Azarenka/Ana Čakvetadze, ki je slavila s 6:4, 5:7 in 10:7.

Na tem dvoboju so prireditelji zaradi časovne stiske uveljavili pravilo skrajšanega tretjega in odločilnega niza, prvi pa sta deset točk osvojili Azarenkova in Čakvetadzejeva.

Rusinja Ana Čakvetadze
Rusinja Ana Čakvetadze FOTO: Reuters


Indijsko-ruski finale

Indijka Sania Mirza je v prvem polfinalnem obračunu turnirja z nagradnim skladom 600.000 dolarjev ugnala osmo nosilko, Avstrijko Sybille Bammer, s 6:2, 5:7 in 6:3, medtem ko je bila prvopostavljena Rusinja Ana Čakvetadze boljša od tretje nosilke, Slovakinje Daniele Hantuchove, s 6:7 (6), 6:3 in 6:2.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.