Šport

Za koga igra Zupan?

Ljubljana, 26. 10. 2006 12.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Košarkarski zvezi Slovenije so se srečali vpleteni v primer Mihe Zupana. Dogovora ni bilo.

Zupanov primer je v zadnjih dneh precej razburkal košarkarsko sceno
Zupanov primer je v zadnjih dneh precej razburkal košarkarsko sceno FOTO: Liga UPC Telemach

Na pobudo generalnega sekretarja Košarkarske zveze Slovenije Iztoka Remsa so se danes na sestanku v Ljubljani srečali Janez Rajgelj, direktor Geoplina Slovana, Matjaž Tavčar, direktor Uniona Olimpije, in Goran Semenič, predsednik registracijske komisije KZS, a do rešitve še ni prišlo, so sporočili iz KZS. Zupan tako še vedno ne ve, ali bo še naprej nosil Olimpijin dres, ali bo spet oblekel Slovanovega.

Zupan pa bo lahko igral za evroligo, saj iz vrha tekmovanja ni prišel preklic njegove igralne licence.

Zupanov primer je v zadnjih dneh precej razburkal košarkarsko sceno. V ponedeljek je registracijska komisija KZS razveljavila njegov prestop iz Geoplina Slovana v Union Olimpijo, s čimer se je odzvala na odločitev Okrožnega sodišča v Ljubljani, ki je razveljavilo sklep o začasni odredbi Okrožnega sodišča v Ljubljani z dne 29. avgusta 2006. Pri Slovanu so zatrdili, da ima igralec veljavno pogodbo s klubom, ki sta jo sklenili obe strani, in mora zaradi tega tudi v prihodnje izpolnjevati svoje obveznosti, medtem ko pri Olimpiji prav tako trdijo, da je Zupan njihov igralec.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

OldSkul
26. 10. 2006 13.20
Ma Olimpija je v riti.. Igra jim ne gre, denarja ni itd... Zupan si bo nakoncu še želel igrati v Slovanu.