WFC

Srbski dvojec bo poskušal znova navdušiti

Ljubljana, 30. 07. 2010 16.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V portoroškem Avditoriju bosta svoje znanje borilnih veščin ponovno na ogled postavila tudi srbska borca Dragan Tešanović in Aleksandar Radosavljević, ki bosta poskušala zadržati niz neporaženosti v WFC ringu.

Dragan Tesanović
Dragan Tesanović FOTO: WFC

Dragan Tesanović se je slovenskim privržencem mešanih borilnih veščin predstavil na turnirju WFC 10, ko je s serijo močnih in natančnih udarcev premagal Avstrijca Markusa Di Galla. Srbski borec, znan pod vzdevkom 'Gagi', se bo tokrat pomeril s trdoživim Nemcem Gregorjem Herbom, ki je večino svojih zmag dosegel po uspešno izvedenih prijemih na parterju ter posledičnih predajah nasprotnikov. Tešanović, ki v svojih dosedanjih šestih bojih še ni okusil grenkobe poraza, bo tokrat zagotovo še dodatno motiviran, saj se zaveda, kaj mu prinaša zmaga. V primeru uspeha bo namreč decembra dobil pravico izzivati Brazilca Bruna Carvalha za šampionski pas WFC v srednji kategoriji.

Tešanovićev rojak Aleksandar Radosavljević je na turnirjih WFC 9 in 10 obakrat zmagoslavno zapustil ring, zmagoviti niz pa bo poskušal nadaljevati tudi proti Nizozemcu Andreju Fyeetu. Slednji velja za agresivnega borca, saj so v njegovih 16 profesionalnih borbah le enkrat o zmagovalcu odločali sodniki. Fyeet je sicer do sedaj petkrat slavil, 11-krat pa je moral priznati premoč nasprotniku. 'Srbski Fedor' Radosavljević se zagotovo nadeja, da bo nasprotniku v soboto zadal še 12. poraz in s tem dokazal, da je trenutno eden izmed najbolj dominantnih borcev v kategoriji do 93 kilogramov na turnirjih WFC.

Neposredni prenos borilnega spektakla WFC 11: Bash at the Beach boste lahko spremljali tudi na spletni strani wfc.24ur.com!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

regzRWZH
19. 12. 2010 18.09
kje se da gledat tekmo
Simon Sre?kovi?
31. 07. 2010 10.48
Šport se je že toliko razvil, da ima toliko različnih orgnizacij...Nekatere imajo večji proračun kot druge, zato imajo boljše borce, organizacijo in vse ostalo...Je pa to več kot odlično, da je teh organizacij čezdalje več sploh za nas velike oboževalce in tekmovalce, da se imajo kje dokazovat in gradit kariero.
SLOVENIASTAN
31. 07. 2010 03.46
Mal sm spremljal ta tekmovanja , sam sm se ze cist zgubil v tej poplavi prvakov , v raznoraznih wfc , ufc , pride ,k1 pa kaj vem kaj se vse . Ja kaj pa je pol Danijel Marhold v cem pa je te on prvak? Za mene je se stalno stalno Tyson najboljsi , ceprav si mislim da bi ga toti borci premagal , kr te panogae so konkretno brutalne .
Dejan Deki Maksimovic
31. 07. 2010 01.18
literca
30. 07. 2010 23.07
Vsi amateri prti UFC...niti na 500 mestu v MMA niso...pol pa še ne vem zakaj bi plačeva lprenos če ima hrvaški portal dnevnik prenose zastojn in to celo UFC??? a mi to lahko razložite vi 24 ur kao najbolj bran?
Simon Sre?kovi?
30. 07. 2010 21.46
Oba več kor odlična borca.