Šport

Vrnitev odpisanega Jaroslava

Jesenice, 17. 01. 2008 14.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Češki hokejist Jaroslav Nedved, ki je pred tedni že prišel na Jesenice in ostal le nekaj dni, nato pa se vrnil na Češko, je zdaj spet v Podmežakli.

Kaj se dogaja na Jesenicah, ne ve nihče, a klubsko vodstvo še vedno ni pripeljalo kanadskih in švedskih hokejistov, katerih imena so se pojavljala v gorenjskih hokejskih kuloarjih. Naporna sezona v avstrijski ligi EBEL pa je vodstvo kluba nagnala, da hitro ukrepa na branilskem položaju, kjer kakovostnih igralcev mrzlično primanjkuje. Tako se je na začudenje vseh vrnil Čeh Jaroslav Nedved, ki pred dnevi domnevno ni zadovoljil vodstva železarjev.

Osemintridesetletni Čeh se je tako pred dnevi vrnil domov, zato ker naj bi ga čakala operacija rame, po pregledu pa so zdravniki ugotovili, da operativni poseg ni potreben in da je rama sposobna prenašati napore. Jaroslav Nedved je potem sam poklical športnega direktorja Acroni Jesenic Matjaža Mahkovca, se opravičil zaradi povzročenih nevšečnosti in se danes ponoči vrnil na Jesenice.

Danes je z igralci že opravil trening, v petek pa naj bi že zaigral na tekmi proti Salzburgu, če bodo urejeni vsi dokumenti. Ob tem je sicer malce čudno, da bi bila težava samo v ramenu. Mnogi Gorenjci namreč na glas govorijo o tem, da je zahteval preveč denarja.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.