Šport

Van Basten na klopi Bayerna?

Ljubljana, 24. 12. 2007 18.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni nizozemski selektor Marco van Bastena je že pred časom najavil, da se bo po evropskem prvenstvu umaknil z nizozemske klopi. Se bo preselil v Bayern?

Nizozemski selektor Marco van Basten se bo po koncu Eura poslovil z nizozemske klopi. Na drugi strani pa so vse bolj glasne govorice, da bo trener Bayrna Otmar Hitzfeld ob koncu tekoče sezone na zavodu za zaposlovanje. Po pretekli sezoni, ki je bila milo rečeno slaba, je Bayern letos sicer naredil velik korak naprej. Vodijo v nemški Bundesligi, a trener Hitzfeld je še vedno v nemilsti.

Kje bo po Euru 2008 Marco van Basten?
Kje bo po Euru 2008 Marco van Basten? FOTO: Reuters

Bavarski velikan še vedno ni takšen, kot bi si ga želeli videti vodilni možje, zato so v medijih vse bolj pogoste špekulacije o trenerjevem nasledniku. Nemški časniki tako že omenjajo nekatera imena. Najbolj glasno pa z trenerskim mestom Bayerna povezujeo prav van Bastna.

Edini problem, ki bi utegnil preprečiti takšen scenarij je Mark van Bommel. Nekdanji Barcelonin vezist, je namreč v slabih odnosih z nizozeskim strategom, kar je tudi posledica, da ne igra več za tulipane. No že prav kmalu bomo videli kdo bo ostal na Bavarskem in kdo bo pakiral kovčke.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brkinc007
24. 12. 2007 20.55
evo zdej so popravli..sm rečn:D
brkinc007
24. 12. 2007 20.20
ma poglejte na začetku kako piše ime kluba...mislm da je Bayern ne pa Bayrn ma sej niso normalni že večkrat sem zasledil take napake