Šport

UEFA kaznovala Crveno zvezdo

Nyon, 15. 08. 2007 17.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Evropska nogometna zveza je srbsko Crveno zvezdo zaradi sedmih rumenih kartonov kaznovala s 3200 evri.

Gol
Gol FOTO: Reuters

Na torkovi prvi kvalifikacijski tekmi tretjega kroga za uvrstitev v evropsko ligo prvakov s škotskim moštvom Glasgow Rangers je namreč kar sedem igralcev beograjskega moštva prejelo rumen karton.

Škotsko-srbski dvoboj v Glasgowu se je končal z zmago domačega moštva z 1:0 (0:0), povratna tekma pa bo v torek, 28. avgusta, v Beogradu.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

badabum
16. 08. 2007 18.59
deattack- na tekmi proti glasgowu je vsak igralec zvezde dobil karton samo če je " zrušil" ali pa se dotaknil nasprotnega igralca.Me je prav čudilo , da niso dobili niti enega rdečega:) To, da so pa Partizan izključili iz tekmovanj za 1 leto je pa čista ciganija...
deattack@email.si
16. 08. 2007 13.10
tale uefa je nenormalno debilska .. klube mece iz tekmovanja zaradi neredov "izven" terena, medtem pa ko na terenu brez KAKRSNIHKOLI sankcij tolerira nesportno ponasanje. na tekmi proti glazgowu je thomson 2x namerno udaru portugalca Lucasa(slednji mu udarca ni vrnil) in sudja .. boli ga kita pride in opozori, drugic pa lepo ignorira.