Šport

Ševčenkovo milansko domotožje

Lonodn, 21. 02. 2008 14.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš londonskega Chelseaja Andrej Ševčenko se je razveselil srečanja z nekdanjimi soigralci iz Milana.

V sredo zvečer je na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov v Londonu gostoval Milan. Srečanja z nekdanjimi soigralci iz lombardijske prestolnice se je zelo razveselil ukrajinski reprezentant Andrej Ševčenko, ki je trenutno član londonskega Chelseaja. A očitno ne več dolgo. Spet so začela krožiti ugibanja o prihodnosti Ševčenka pri Chelseaju, kjer so po prihodu Francoza Nicolasa Anelke njegove možnosti za igranje še bolj klavrne kot so bile.

Bo Ukrajinec v kratkem spet oblekel rdeče-črni dres Milana?
Bo Ukrajinec v kratkem spet oblekel rdeče-črni dres Milana? FOTO: Reuters

Čeprav Ukrajinec zaradi novih težav s hrbtom trenutno ne igra, pa tudi v bodoče verjetno ne bo užival zaupanje trenerja Avrama Granta. In Ukrajincu je spet zadišal Milan. Ševčenko je dvoboj med Arsenalom in Milanom spremljal v družbi tajkuna Romana Abramoviča in podpredsednika Milana Adriana Gallianija. Po tekmi je odhitel v slačilnico italijanskih nogometašev in se neznano kam celo odpeljal s klubskim avtobusom rdeče-črnih.


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

boki32
21. 02. 2008 15.17
seva car!!!! naj pride nazaj!!!!