Šport

Še naprej v ligi Ebel

Celovec, 12. 12. 2006 14.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejisti Acronija z Jesenic bodo tudi v prihodnji sezoni sodelovali v avstrijski ligi Ebel.

Jeseničani bodo tudi v prihodnji sezoni igrali v ligi Ebel
Jeseničani bodo tudi v prihodnji sezoni igrali v ligi Ebel FOTO: POP TV

Vodstvo avstrijske hokejske lige Ebel je na zasedanju v Celovcu med drugim odločilo, da bodo slovenski prvaki, hokejisti Acronija Jesenic, v tej ligi sodelovali tudi v prihodnji sezoni.

K soglasni odobritvi tako lige kot avstrijske hokejske zveze je pripomoglo dejstvo, da so Jeseničani tako z igrami kot z obiskom tekem več kot upravičili sodelovanje v tem tekmovanju.

O morebitnih novih kandidatih za nastopanje v ligi Ebel bo vodstvo odločalo na svoji naslednji seji, ki bo januarja ali februarja.

Velja omeniti, da je to tekmovanje privabilo precej hokejskih navdušencev. Tako je liga Ebel na poti do rekorda, kar zadeva gledanost, saj si je dosedanjih 112 tekem namreč ogledalo že 335.000 navijačev.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gorazdremic@yahoo.com
13. 12. 2006 09.42
Se strinjam. Bravo Jesenice. Seveda bi se našli tudi taki pametnjakoviči, ki Jesenice pogrešajo v slo ligi, ligi izjemne kvalitete in atraktivnosti. Zadnjič je bilo v derbiju mednarodne lige med olimpijo in Albo kar 300 gledalcev. Še dobro da so vsaj Jesenice temu ušle. Upajmo, da bo naslednje leto tudi olimpija prekrižala palice z A moštvi.
butthead@email.si
12. 12. 2006 19.15
samo tako se bo dodatno kalil slovenski hokej.to mislim da je dobra dolgoročna naložba tako za klub kot tudi za reprezentanco.go jesenice!
kgb@akcija.net
12. 12. 2006 17.21