Šport

Ronaldinho spet brca

Barcelona, 31. 01. 2008 11.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilski zvezdnik Ronaldinho se je po poškodbi vrnil na nogometno zelenico. Po prvih treningih ga je trener Rijkaard že uvrstil na spisek.

Ronaldinho je že začel s treningi.
Ronaldinho je že začel s treningi. FOTO: Reuters

Brazilski nogometni virtuoz je bil več kot mesec dni na bolniškem dopustu zaradi natrgane kolenske vezi. Zadnjo tekmo je odigral 23. decembra lani na domačem Nou Campu proti Real Madridu (0:1).

Brazilski zvezdnik se v Barceloni najbolje razume z Messijem.
Brazilski zvezdnik se v Barceloni najbolje razume z Messijem. FOTO: Reuters

Čeprav je sprva kazalo, da se je v začetku leta umaknil zaradi nesporazumov s trenerjem Frankom Rijkaardom, je bila za njegovo odsotnost z igrišč vendarle kriva poškodba. V ponedeljek je dobil zdravniško potrdilo, da lahko začne s treningom, moštvo pa na njega računa že danes na tekmi za kraljevi pokal proti Villarrealu.

Frank Rijkaard računa na Ronaldinha že na današnji tekmi.
Frank Rijkaard računa na Ronaldinha že na današnji tekmi. FOTO: Reuters

Ronaldinho je zadnjih nekaj dni intenzivno vadil s klubskim fizioterapevtom Juanjom Brauom. Z zadovoljstvom in večnim nasmehom se je pridružil svojim katalonskim kolegom na nogometnem igrišču. Strokovni šef Barce ga je zdaj uvrstil na svoj spisek šestnajstih kandidatov za povratno tekmo četrtfinala pokala, ki jo bodo Katalonci odigrali na domačem terenu, potem ko so na gostovanju pri Villarrealu igrali neodločeno (0:0).

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.