Šport

Proti svojemu klubu

Zagreb/Ljubljana, 27. 07. 2007 13.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dinamovec Dario Zahora, ki je na izposoji v Domžalah, bo v sredo igral eno zanj najtežjih tekem.

Dario Zahora
Dario Zahora FOTO: www.24sata.hr

Napadalec Dario Zahora, ki trenutno nosi dres NK Domžal, se bo v sredo pomeril s svojim matičnim klubom Dinamom. Tekma v Ligi prvakov, ki se je, tako poroča hrvaški dnevnik Večernji list na svoji spletni strani, 25-letnik prav nič ne veseli, bo ena njegovih najtežjih.

"Ne sprašujte me o Dinamu, ne vem, kaj naj bi rekel,“ je po zmagi Domžal v Tirani novinarjem dejal Zahora, ko so ga vprašali o napovedih za prihajajočo tekmo. "Ne vem, ali bo to moja najtežja tekma. Lahko pa rečem, da to sigurno ni nekaj, kar bi hotel,“ je dejal Zahora.

Zahora je namreč že bil tarča navijačev Dinama Bad Blue Boysov (BBB). Ti so ga celo napadli, čeprav se je vedno boril le za svoj klub, piše Večernji list. ki že ugiba, kakšne bi utegnile biti posledice, če bi v sredo Domžale ugnale Dinamo, odločilen gol pa bi zadal Zahora. Mladi nogometaš je po srcu Dinamovec, a je hkrati profesionalec, opozarjajo v Večernjem listu.

V nekaterih primerih se matični klub igralca in tisti, v katerega je ta izposojen, dogovorita, da v primeru, če se soočita, izposojeni igralec ne igra. Športni direktor NK Domžale Nenad Protega je za 24ur.com pojasnil, da Domžale in Dinamo nimata nikakršnega dogovora in da bo Zahora v sredo igral.

Na vprašanje, kdo je favorit sredine tekme, Zahora ni želel nič napovedovati. Dejal je, da Domžale niso "bav-bav“, vendar pa se jih ne sme podcenjevati, saj so organizirano moštvo.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Prvo Bore
28. 07. 2007 13.18
Teško njemu !! Mogoče bom pa šel gledat čez cesto, da vidimo, če ne bo policajev ko toče. Oni nič ne sprašujejo, ampak udri !
nevemja@gmail.com
28. 07. 2007 13.08
jst sm gledu zadno dinamovo tekmo, pa vam povem da so res slabo igral.ce bojo spet tko igral mamo moznost da presenetmo
slav01@hotmail.com
28. 07. 2007 10.02
za vašo informacijo vam iz prve roke povem da dinamo zelo rešpektira domžale, in da so poslali opozorilo hrvaškim novinarjem da ne pišejo bedarije o "lako ćemo". se pa bojijo svojih navijačev in prosijo da slovenska policija naredi KORIDOR od meje do domžal. to je prošnja dinama