Šport

Podolski ostaja v Bayernu

München, 23. 01. 2008 16.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški nogometni reprezentant Lukas Podolski se ne bo preselil v Manchester City, čeprav si je to nadvse želel in imel možnost za odhod.

Lukas Podolski (levo) se je pred začetkom letošnje sezone znašel v nemilosti trenerja Ottmarja Hitzfelda (desno).
Lukas Podolski (levo) se je pred začetkom letošnje sezone znašel v nemilosti trenerja Ottmarja Hitzfelda (desno). FOTO: Reuters

Zgodba se vleče od začetka letošnje tekmovalne sezone, ko se nemški nogometni biser Lukas Podolski, nikakor ni znašel v vrstah Bayerna. Ob Miroslavu Kloseju in Luci Toniju, je namreč le redko dočakal kakšno izdatnejšo minutažo.

Vse skupaj naj bi mu zakuhal zaenkrat še Bayernov šef stroke Ottmar Hitzfeld, zato je 22-letnik, ki ima z Bavarci podpisano štiriletno pogodbo, na vsak način začel zapustiti München. Kot vse kaže pa do tega le ne bo prišlo, saj je eden vodilnih klubskih operativcev Karl Heinz Rummenigge mladeniča pregovoril, da naj vendarle ostane na Allianz Areni.

Nogometaš rojen v poljskih Gliwicah je imel namreč zelo konkretno ponudbo angleškega Manchester Citya, posebno se je zanj ogrel tamkajšnji trener Sven Goran Eriksson, a vseeno do prestopa ne bo prišlo. Podolski bi bil menda zadovoljen tudi z morebitno posojo, saj želi svoj talent razkazovati tudi na zelenicah.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.