Šport

Piciga na čelu Acronija

Jesenice, 04. 06. 2007 20.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novi predsednik hokejskega kluba Acroni Jesenice je postal Dimitrij Piciga, ki je nadomestil Pavla Ruparja.

Hokejisti Acronija Jesenice
Hokejisti Acronija Jesenice FOTO: POP TV

Hokejski klub Acroni Jesenice ima novega predsednika. To je postal direktor Slovenske turistične organizacije (STO) in adut nekdanjega smučarja Jureta Koširja, Dimitrij Piciga.

Novi predsednik je v predstavitvi svojega programa obljubil, da bo v klubu skušal obdržati vse pozitivne elemente dosedanjega delovanja, posvetil pa se bo izboljšavi slabih in manj dobrih, kjer je izpostavil predvsem finančno poslovanje in marketing. Med drugim je napovedal transparentnost delovanja, ekipo, ki bo dobra na ledu in dobra pri upravljanju kluba ter dolgoročno finančno stabilnost.

Piciga je na predsedniškem mestu nadomestil Pavla Ruparja, ki je pred dobrim mesecem odstopil s položaja. Kandidat dosedanjega upravnega odbora je bil sicer Pavle Kavčič, večina članov - večina med njimi je igralcev - pa je podprla Picigo.

Jeseničani so dobili tudi nov upravni odbor, stari je skupščino protestno zapustil še pred koncem. V novem upravnem odboru bodo po novem podpredsedniki najpomembnejših sponzorjev Slavko Kanalec, Matjaž Skube, Tilen Majnardi ter člani Rok Pivk, Tomaž Mencinger in Boris Marčetič, ki so bili prav tako izvoljeni.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kristjanpehta@gmail.com
05. 06. 2007 14.23
jesenice, jesenice, jesenice šampion