Šport

Peskov okrepil pivovarje

Celje, 06. 02. 2008 21.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
0

Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo v drugem delu sezone lahko računali na pomoč Rusa Alekseja Peskova.

Občasni ruski reprezentant Aleksej Peskov se je v času reprezentančnega premora mudil na preizkušnji v Celju. Rekonvalescent je takrat uspešno prestal zdravniški pregled, pripravljalni obračun pa je bil zanj pretežka naloga, saj je bil slabo fizično pripravljen.

Slavko Ivezič bo lahko odslej dalje računal tudi na usluge Alekseja Peskova.
Slavko Ivezič bo lahko odslej dalje računal tudi na usluge Alekseja Peskova. FOTO: Damjan Žibert

Uprava slovenskih prvakov takrat ni komentirala kakovosti igralca, pod vprašajem pa je bil tudi njegov podpis pogodbe z nekdanjimi evropskimi klubskimi prvaki. Danes pa se je zgodba le razpletla in 200 centimetrov visoki desni zunanji igralec je obljubil dve in pol letno zvestobo najtrofejnejšem rokometnem kolektivu v deželi na sončni strani Alp.

Peskov, ki je prvi del letošnje sezone igral v dresu Čehovskih medvedov, bo lahko rumeno-zelenim pomagal zgolj na domači sceni, v prihodnji sezoni pa bo zaigral tudi na evropski sceni. Ruski igralec si je pred začetkom letošnje sezone nadvse želel zamenjati sredino, saj ga je strateg Čehovskih medvedov Vladimir Maksimov ob izjemnih predstavah Konstantina Igropula nekako odpisal, poškodba pa je igralca rojenega v Moskvi, le še bolj oddaljila od ekipe.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.