Šport

Peskov blizu Celja

Celje, 05. 01. 2008 12.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
0

Rokometni klubi širom Evrope se v zimskem premoru krepijo. V Celju je na preizkušnji Rus Alexei Peskov.

Aleksandar Stojanović poleg Igorja Kosa igra na položaju desnega zunanjega igralca.
Aleksandar Stojanović poleg Igorja Kosa igra na položaju desnega zunanjega igralca. FOTO: Slavko Kolar

Zdravstveni dom Celje je bil v petkovih jutranjih urah prepoln. Na oddelku medicine dela in športa pa se je mudil zanimiv pacient. Že v jutranjih urah je namreč na ustrezno testiranje t.i. zdravniški pregled prispel ruski rokometaš Alexei Peskov. Član moskovskega rokometnega velikana je v letošnji sezoni, zaradi poškodbe izpustil skorajda celoten prvi del Lige prvakov, zaigral pa je na vsega eni tekmi.

Dva metra visoki in 100 kilogramov težki orjak bi bil še kako dobrodošla pivovarska prinova na položaju desnega zunanjega igralca, kjer sicer praviloma igrata Hrvat Igor Kos iz Samobora in Aleksandar Stojanović iz Jagodine. V tem trenutku ni znano ali bo nekdanji član Zbornaje komande, ki ga je legendarni trener Vladimir Maksimov, zaradi poškodbe potisnil v drugi plan, okrepil Celje Pivovarno Laško.

Peskov si menda nadvse želi zapustiti Rusijo, saj ob izjemnem Konstantinu Igropolu sploh ne dobi priložnosti za igranje, na potezi pa je celjska stroka, ki bo te dni ocenila kakšne so sposobnosti tega 24-letnika.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.